- Kinkkupastakastike: Philadelphia-juuston loppu joululta sekä kevätsipulin varret.
- Rieskaa: Toissakesänä Tertin kartanosta ostetut ohraryynit - hasta la vista!
- Lihapullat: Saan toivottavasti näihin upotettua toisen pussinlopun korppujauhoja. Mihin muuhun korppujauhoja voisi käyttää? En keksi tämän lisäksi kuin kuivakakut, joiden kakkuvuoka korppujauhotetaan.
- Makaronilaatikko: Kaapissani on kaksi pussinloppua kuviomakaroneja, kumpaakaan ei kuitenkaan kahta desiä enempää. Miten raivostuttavaa!
torstai 2. tammikuuta 2014
Hyötykäyttöön
En periaatteesta tykkää heittää ruokaa roskiin, mutta toisinaan olosuhteiden pakosta ja ajanpuutteesta johtuen joudun niin tekemään. Aloitin uuden vuoden eilen siivoamalla keittiön kaapit ja ärsyynnyin monesta puoliksi käytetystä ruoka-aineesta. Sain siitä tarmonpuuskan ja listasin ruokia, joita tulevina viikkoina aion tehdä päästäkseni eroon käyttämättömistä elintarvikkeista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!