maanantai 20. tammikuuta 2014

Matkakuumetta?

Se nyt on selvää, matkakuumetta ei taltuteta ainakaan matkamessuilla, jotka olivat viime viikonloppuna messukeskuksessa. En yrittänytkään, mutta en uskonut, että kuume olisi messuilla voinut entisestään vielä kasvaa.

En ole lyönyt lukkoon mitään tulevia reissujani ja päivämäärien valinta-asteellakin on vasta yksi Tallinnan oopperamatka keväällä. Haaveita on silti monen vuoden matkoiksi jo pelkästään uusissa matkakohteissa. Lisäksi vanha suola janottaa ainakin Skotlannin, Lontoon, Riikan ja Pariisin kohdalla (tiedän, kävin siellä juuri kuukausi sitten). Yksi hyvin todennäköinen matka suuntautuu tänä vuonna myös Hollantiin.

Uusista reissuista haaveilen...
  • Tukholman suhteen: Olisi kiva mennä sinne kerrankin vaikka lentäen ja niin, että olisi useampi päivä aikaa kiertää kaupunkia eikä vaan nopea risteilypyrähdys vanhaan kaupunkiin. Tunnen "oikeaa" Tukholmaa nolostuttavan huonosti!


  • Islannin suhteen: Olisi ihanaa päästä kiertämään saarta autolla ja nähdä se kaikki upea luonto. Myös Reykjavik kiinnostaa kaupunkina sekä islantilaiset kansana ja kulttuurina.


  • Prahan suhteen: Olen mahdollisesti yksi viimeisiä onnettomia, jotka eivät vieläkään ole käyneet Prahassa. Tämän suhteen matkakuume on jo valtava. Siellä olisi varmasti paljon kaunista nähtävää ja suloisia kahviloita.


  • Japanin suhteen: Aloitin matkaunelmien toteuttamisen vuonna 2010 Skotlannilla ja seuraavana listalla olisi Japani. Siellä tarvitaan vähän enemmän rahaa ja uskallusta kuin Skotlannissa... Odotan silmät pyöreinä Kioton temppeleitä ja Tokion kreisiä vilinää.


Näitä selaillen illat kuluvatkin rattoisasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!