maanantai 5. toukokuuta 2014

Toukokuu!

Toukokuu on ihana kuukausi ja se on nyt täällä! Ja kohta on kesä! Onkohan toukokuusta tehty biisejä? Jos ei, niin se on kyllä tosi kummallista, koska se on loistava kuukausi: kevään ankeus on takana ja kesä on niin lähellä, että sitä varten voi jo tehdä suunnitelmia.

Otin lauantaina pienen varaslähdön kesän makuihin ja ostin espanjalaisia puutarhamustikoita. Usein ulkomaiset puutarhamustikat ovat olleet vähän valjun makuisia ja kuivia, mutta nämä olivat mehukkaita ja herkullisia. Tuntui jo ihan kesältä!


Ja nyt alkaa myös mojito-vuodenaika! Jostain syystä yhdistän mojitot kesään enkä juurikaan juo niitä talvella... Tässä Krog Madamen mojito, jonka join ennen viime perjantain Haloo Helsingin keikkaa Circuksessa.

Bändi oli loistava ja heidän energiatasonsa korkea. Kitaristit pomppivat kuin puuhamaassa ja Elli lauloi hyvin ellimäisesti. He soittivat kaikki parhaat biisit ja yleisö lauloi mukana.


Muutamia viikkoja sitten Kaija Koon keikalla kiinnitin huomiota siihen, miten ystävällisiä ja suloisia hänen faninsa ovat. Haloo Helsingin keikalla fanit olivat, noh, erilaisia... Bändi aloitti vasta yhdentoista jälkeen, jolloin aika moni oli jo aikamoisessa jurrissa. Siitähän baarin pitäjät tykkäävät (€€€), mutta yleisössä ei ollut kovin miellyttävää miettiä milloin takana oleva tyttö oksentaa ja milloin edessä seisova mies kaatuu päälle. Onneksi he ymmärsivät jossain vaiheessa siirtyä vähän kauemmaksi tiheästä yleisöstä.

Keikka oli kuitenkin hyvä ja bändin esiintyminen ensiluokkaista!


Se miinuspuoli kesässä on, että klubikeikat vähenevät kaikkien kirmatessa festareille ja kesälomille. Syksyllä sitten taas jatketaan!


6 kommenttia:

 1. Tämä alkoi heti soida päässä kun luin postauksen alun:http://m.youtube.com/watch?v=QhhT0tBPM-I
  Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä tietysti! Miten saatoin unohtaa tän biisin! :)

   Poista
 2. Keltainen toukokuu!! :)
  Kesä on ihan juuri täällä, se tuntuu todella ihanalta.

  VastaaPoista
 3. Hih, Keltainen toukokuu lähti myös pyörimään päässä heti kun luin alun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jostain syystä unohtanut sen, mutta nyt en enää saa sitä pois päästäni... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!