lauantai 24. toukokuuta 2014

Suosituksia

Siivosin noin kuukausi sitten kotini lattiasta kattoon ja hankkiuduin turhista tavaroista eroon. Viime viikolla siivosin työhuoneeni kaikki kaapit ja heitin tarpeettomat paperit pois. Nyt siivousviikot ovat nähtävästi edenneet bloginkin puolelle, sillä ajattelin viimein julkaista kaksi suositusta, jotka ovat olleet blogini luonnoksissa jo useamman kuukauden. Ja mikäs olisikaan sopivampi päivä, sillä tänään on virallinen Siivouspäivä, jolloin tuhannet ihmiset kerääntyvät kaduille ja puistoihin myymään, kierrättämään ja jakamaan. 

Ensinnäkin, se Forumin Italo, josta mainitsin jo täällä, on kyllä kuulkaa edelleen mainio italialainen ketjuravintolaksi. Kävin siellä uudestaan alkuvuodesta ja söin tällaisen italo focaccian, joka oli niin hyvää, että muistan sen vieläkin monta kuukautta myöhemmin. Sisällä tuossa oli naudanjauhelihapihvi, pekonia, mozzarellaa ja kasviksia. Lisäkkeenä ollut vihersalaatti oli raikas ja voimakas vastapari tuunatulle purilaiselle.


Toiseksi, niin ikään kuukausia sitten, kävin viimein Sandron sunnuntaibrunssilla siskon ja isän kanssa. Olimme varanneet asianmukaisesti pöydän, mutta saavuttuamme nimeämme ei löytynytkään listalta. Mutta ei hätää, meille hoidettiin pöytä lennosta, mikä kuvaa hyvin Sandron rentoa ja hyvää palvelua.

Sandron brunssi on supersuosittu ja varaus pitää olla, jos tänne mielii mahtua. Brunssi on valittu monta kertaa siellä sun täällä kaupungin parhaaksi, joten odotin sitä innolla. Ravintola on erikoistunut välimerellisiin ja Lähi-Idän makuihin ja se teema oli kantava myös brunssilla. Pöydät notkuivat erilaisia salaatteja, leipiä ja tahnoja. Brunssi oli runsas ja se sisälsi myös lämpimän ruoan (mikäli vatsaan vielä mahtui).


Tilaa kannatti kuitenkin jättää myös jälkiruokapöytää varten. Kiinnitin sen runsauteen huomiota jo tullessamme, mutta silti hämmästyin sen kimppuun päästessäni, sillä erilaisia kakkuja ja keksejä oli ainakin tusina. Namnam!


Mitäs muuta muistaisin brunssista... Hintaan taisi kuulua lasillinen kuohuviiniä sekä pieni smoothie (vaihtoehtoina mango ja marja). Paikka oli hiukan hälyisä, sillä jokainen pöytä taisi olla varattu. Silti ilmapiiri oli kalliomaisen rento. Oikein miellyttävä kokemus!

Eipä tällä kertaa muuta. Siivotkaa ja kierrättäkää te muutkin. Siitä tulee puhdistunut olo.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, Sandroa on kyllä jo kehuttu jo niin paljon, että tuntuu jo rikolliselta kun siellä ei ole vieläkään käynyt. Kesän aikana yritän tosissaan päästä sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun täytyy saada lisättyä se sun brunssilistaan mitä pikimmiten! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!