torstai 22. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Oho, tällainen viime viikolla kirjoitettu postaus on jäänyt julkaisematta! Korjataanpa asia heti. Kuvitelkaa siis, että tämä on julkaistu vaikka torstaina 15.5. :)

Viime viikonloppuna vietettiin äitienpäivää, jonka juhlimisen siirsimme arki-illalle. Kävimme syömässä talvella remontoidussa Graniittilinnassa Hakaniemessä.


Graniittilinnan sisustus oli saanut remontissa raikkaan ilmeen ja keittiö uuden puuhiiligrillin. Myös ruokalistaa oli uusittu ja listalle oli lisätty erityisesti puuhiiligrillissä paistettavia pihvejä (ja voi että sisäfileepihvi pippurikastikkeella oli hyvää!). Ensi vuonna Töölönlahden rantaan avataan Meripaviljonki, joka tulee puolestaan keskittymään merellisiin herkkuihin.

Buffalomozzarellaa ja luumutomaattia

Ruoka oli hyvää kuten tulikin jo todettua. Parasta oli kuitenkin hyvä, rento, ystävällinen ja huomaavainen palvelu, jota saimme osaksemme. Se on tänä päivänä Helsingin ravintoloissa harvinaista ja ansaitsee siksi ehdottomasti erikoismaininnan ja -kiitokset.
Äiti sai lahjaksi kirjan.

Pääsin viikonloppuna osalliseksi kauniista tapahtumasta, jonka lopuksi minulle ojennettiin ihana pieni kimppu pioneja. Olen ihaillut ja tuoksutellut niitä joka päivä. Pioniaika on ihanaa!Nyt odottelen alppiruusujen kukkimista, sillä tänä keväänä aion ehdottomasti ehtiä Haagan alppiruusupuistoon kun pensaat ovat täydessä kukassa. Sitä odotellessa suunnittelen kesälomamatkaa Keski-Eurooppaan. Amsterdam, Luxemburg ja Bryssel, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!