sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Maailman parhaat korkokengät ja muita löytöjä

Eilen oli mahtava päivä! Lähdin iltapäivällä kiertelemään Siivouspäivän myyntipisteitä. Oli helteistä ja tuntui hassulta laittaa ensimmäistä kertaa tänä kesänä aurinkorasvaa hartioihin. Aloitin kierrokseni Munkkiniemestä, jossa ilokseni on myyjät lisääntyneet edellisistä Siivouspäivistä. Vietin pitkän tovin jutellen tutun myyjän kanssa ja ostin Nora Ephronin kirjan En voi mitään kaulalleni ja muita mietteitä naisen elämästä. Se vaikutti hauskalta.

Jatkoin Hesperianpuistoon, jossa olikin paljon myyjiä. Paljon kaikkea mielenkiintoista oli tarjolla, mutta päädyin pelkästään kasvattamaan Iittalan Senta-viinilasisarjaani yhdellä puuttuneella punaviinilasilla. Niin, ja ostin pikkuisen sinisen kukkakoristeen itse neulomaani käsilaukkuun.


Erikoisia veistoksia Hesperianpuistossa
 
Jatkoin matkaani Ruttopuistoon Bulevardille ja sieltä löysin todellisen aarteen. Ostin kahdella eurolla maailman parhaat korkokengät! Tiedän sen, sillä olen käyttänyt loppuun jo kahdet samanlaiset. Niissä on täydellinen lesti jalalleni ja voisin vaikka kävellä Santiago de Compostellan pyhiinvaelluksen niiden kanssa ilman hiertymän hiertymää. Ihan mahtavaa!
 
Tässä vielä ostokseni. Tuota sinistä käsilaukkua en siis ostanut vaan pelkästään siihen kiinnitetyn sinisen kukan. Neuloin käsilaukun vuosia sitten, mutten ole juurikaan käyttänyt sitä, koska se mielestäni tarvitsi jonkin koristeen, jota en ole saanut aikaiseksi tehdä.


Kirpparikiertelyn jälkeen istahdin puistoon viltin päälle lukemaan ranskankielisiä Pikku-Nikolas-tarinoita ja nauttimaan Laitilan virvoitusjuomatehtaan appelsiinilimua. Aikas täydellistä.


2 kommenttia:

 1. Voi kun joku tulisi siivoamaan minunkin kaappini.
  Olisikohan nuo erikoiset veistokset Hesperianpuistossa presidentti Lauri Kristian Relanderin muistomerkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista, että oli kyse tuosta muistomerkistä. Kiersin kivipaadet ympäri, mutten löytänyt minkäänlaista kylttiä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!