sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusmökkeilyä

Juhannukseni kului tänä vuonna rattoisasti ystävän serkun poikaystävän suvun mökillä Keski-Suomessa. Juhlimme keskikesää suurella porukalla (meitä oli tusina), mutta tilaa oli niin paljon, että mukaan olisi mahtunut puolitusinaa lisää. Ilma perjantaina oli mieletön ja aurinko paistoi kuumasti. Mökillä oli paljon juhannusruusupensaita ja niiden tuoksu oli huumaava.Pitkän viikonlopun aikana ehdimme pelata krokettia, hyppiä narua, pelata twistiä (ja muistella päämme puhki miten sitä hypittiin) sekä pelata erilaisia lauta- ja korttipelejä. Grillasimme herkullisia ruokia ja tietysti saunoimme. Olimme vuokranneet mökille paljun, jonka 40-asteisessa vedessä oli taivaallista lillua lauantai-iltana siinä vaiheessa, kun taivaalta tippui jääpuikon kaltaisia vesipisaroita.
E teki todella hyvää makaronisalaattia, jonka juju taisi olla sen yksinkertaisuudessa. Se sisälsi makaronia, majoneesia, kinkkua, metwurstia, suolakurkkua ja pussin herne-maissi-paprika-pakastetta. Tämän reseptin pistän itsekin talteen!


Molempina öinä valvoimme lähes-yöttömän-yön pimeän hetken yli. Nukkumaan menemisessä silloin kun valon määrä lähentelee aamua on ihan oma erikoinen tuntunsa. Oli mahtavaa valvoa juhannuksena luonnon keskellä! :)

2 kommenttia:

  1. oi, palju :)
    paljuilin ekaa kertaa tän kesän alussa ja musta tuli kyllä heti sen homman fani :)

    VastaaPoista
  2. Aikas mahtista :) Tätä en paheksu yhtään ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!