sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Heikotusta ja kauniita maisemia

Osallistuin viime viikolla Facebookissa arkikuvahaasteeseen, joka vei kaikkine kuvankäsittelyineen niin mehut, etten jaksanut kirjoitella tänne blogiin mitään. Otin sen ehkä vähän turhan vakavasti... Vakaa aikomukseni oli tänään kirjoittaa pitkä postaus, mutta siitä ei taida myöskään tulla mitään. Kävin nimittäin tänään päivällä tekemässä kevään ensimmäisen rullaluistelulenkin, joka taisi olla hiukan liian rankka talven rapistamalle kunnolleni. Olenkin loppupäivän parannellut päänsärkyä, heikotusta ja ärsyttävän voimakasta allergista reaktiota.

Kävin viikko sitten pyöräilemässä lenkkini läpi (Laajalahden ympäri) ja katsomassa onko reitillä uusia yllättäviä työmaita ja onko pyörätiet jo putsattu. Rulliksilla kun uusien reittivalintojen keksiminen lennosta ei ole kovin kätevää. Hyvältä näytti!


Silloin pääsiäisenä oli todella lämmin ja kaunis ilma, joten Tarvaspään kohdalla pysäytin pyöräni hetkeksi ja kävin ostamassa ihanasta Tarvaspään kahvilasta karpalolimsaa. Menin rantaan istumaan ja nauttimaan hyvää juomaani sekä auringonpaistetta.Seuraavalla rullaluistelulenkillä täytyy koittaa ottaa vähän kevyemmin, ettei tämä heikotus toistu. :)

PS. Oletko miettinyt missä sorsat nukkuvat? Parin sadan metrin päässä vedestä ihmisten tekemällä polulla.

2 kommenttia:

  1. Etkä poikennut! Kauniita kuvia jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä oon vähän arka poikkeamaan tutulta reitiltä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!