lauantai 19. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Vietän ihanaa rauhallista pääsiäistä kotona. Ensin ajattelin, etten tänä vuonna jaksa panostaa pääsiäiskoristeisiin, mutta sitten kuljin kaupassa keltaisten tulppaanien ohi, ja ne kutsuivat nimeäni...


Seuraavalla käytävällä oli Laitilan valmiiksi keitettyjä ja värjättyjä kananmunia (superkätevää! miksei valmiiksi keitettyjä kananmunia saa ympäri vuoden?), jotka olivat niin metkoja, että niitä oli pakko saada. (Ne ovat noita yksivärisiä. Kuvioidut olen tehnyt itse vuosia sitten kuumavahatekniikalla.) Ja munien kavereiksi piti kaivaa kaapista tipuja.


Pasha kuuluu jokavuotiseen pääsiäisperinteeseeni, sillä se on vaan niin hyvää, erityisesti itse tehtynä. Tein sitä samalla reseptillä kuin ennenkin, mutta koristelin tänä vuonna persikan lohkoilla. Tänä vuonna myös suojasin siivilän kahvinsuodattimilla, mikä teki pinnasta tasaisemman. Suodatin tosin jätti pashaan uurteita, sillä paperia ei saa pyöreään muotoon tasaisesti. Mietin vielä kummasta tulee kauniimpi lopputulos. Pääasia eli maku oli tänäkin vuonna herkullinen.


Vielä epätodellisen lämmin sää kruunaa hienon pääsiäisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!