perjantai 13. syyskuuta 2013

Rankan päivän ilta

Olen viimein löytänyt, kuuden kuukauden etsinnän jälkeen, uudet mieleiset silmälasikehykset! Sen johdosta menin tänään töiden jälkeen näöntarkastukseen, kun silmälääkärin tekemästä tarkastuksesta on jo monta kuukautta. Tarkastus loppui kuitenkin lyhyeen, kun kävi ilmi, että koko päivän tietokoneen tuijottamisen ja muutenkin univelkaisen viikon jälkeen katseeni oli niin sumuinen, että optikko sai tulokseksi kokonaisen luvun verran enemmän miinusta kuin silmälääkäri puoli vuotta sitten. Optikko ehdotti mitä kohteliaimmin voisinko tulla uudestaan joku toinen päivä kun jopa näen jotain... Samaisella optikolla oli ilmeessä pitelemistä, kun ehdotin, että voisin tulla lauantaina heräämisen jälkeen, sopisiko kello yhdeltä. :)

On kyllä ollut monen puuhan täyteinen viikko, töissä kiirettä ja öisin liian vähän unta. Summa summarum, en yhtään ihmettele, ettei näöntarkastuksesta tullut mitään.

Siirryin rentouttamaan silmiäni ja mieltäni Krog Madameen, jonka olemassa olon olin melkein jo unohtanut. Kävin siellä keväällä ja mieleeni jäi herkullinen muistikuva basilikadrinkistä. Löysin basilikadrinkin coctaillistalta tälläkin kertaa ja voi että miten herkullinen se edelleen oli. Drinkki on nimeltään Gibraltar ja se on tasapainoinen yhdistelmä sitruunan kirpakkuutta ja siirapin makeutta.

Ruokalistalta valitsin tapaksia. Alla olevassa kuvassa näkyy täytettyjä paprikoita, tomaatti-mozzarellasalaattia ja maustettuja pitaleipätikkuja maustekastikkeiden kera.

Drinkkien ja syömisen jälkeen pää oli, jos mahdollista, vielä vähän enemmän sumuinen. Jäin silti miettimään miksen käy Krog Madamessa useammin, sillä se on tosi oivallinen paikka juurikin työpäivän jälkeiseen hengailuun. Täytyy pitää mielessä... En muuten ollut tehnyt pöytävarausta,  mutta onnistuin saamaan viimeisen vapaan pöydän. Note to myself: ensi kerralla siis myös pöytävaraus.


Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto ja voimien lataaminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!