sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen mökillä

Vaikka tänään kesä on lähempänä kuin minään muuna päivänä tänä vuonna, palaan vielä hetkeksi talvisiin kuviin. Vietin pääsiäisviikonlopun mökillä Pieksämäellä ja siellä lunta vielä piisasi. Kävimme monta kertaa jäällä kävelemässä ja auringonpaisteen kirkkaus oli huikeaa (aurinkolasit oli tietty kotona). Kovaa vauhtia ne lumet ja jäät olivat kyllä sielläkin sulamassa.

Isä laittoi uuden linnunpöntön puuhun. Toivottavasti se saa jo tänä keväänä asukkaita. Sain myös viimein käyttöön koko talven kaapissa odottaneet uudet koristetyynynpäälliset, joihin painoin viime kesänä sukuni mustavalkoisia valokuvia. Niistä tuli aikas nättejä, vaikka itse sanonkin. En tosin itse tehnyt ompelemista enkä painamista, mutta suunnittelu ja materiaalivalinnat on omaa käsialaani.


Paluumatkalla etelään maanantaina iltapäivällä ihana auringonpaiste vaihtuikin nopeasti tähän:


Ei kiva. Onneksi tuollaisia säitä ei kaiketi ole enää kovin paljoa luvassa. Täytyy muuten vielä lopuksi mainostaa, että Heinolassa on nelostien varrella aivan ihana lähiruokatori Heila, jossa kannattaa ehdottomasti poiketa, jos nillä seuduin reissailee.


Myymälä oli iso ja tarjolla oli yli 200 eri tuottajan tuotteita. Omaan ostoskoriini sujahti ainakin simaa, punaviiniä, juustoa, porkkanasämpylöitä ja pullaa. Aukioloajatkin Heilalla on viikonloppumatkailijaystävälliset, joten luulen, että tämän jälkeen tulen poikkeamaan siellä vielä monesti uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Pitääkin käydä joskus katsastamassa tuo Heila :). Kiitokset vinkkauksesta.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, sä olet hyvä kuvaaja :)

    Teillä oli siis oikein mukava möksä-viikonloppu ! :)

    Hemuli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!