Muistatteko, kun
taannoin kyselin oletteko osallistuneet jotenkin Helsingin designpääkaupunkivuoteen? No, minä olen nyt päässyt osalliseksi tästä kahdella tavalla. Ensinnäkin viime viikonloppuna
Belgessä Kluuvikadulla join tällaisen Design Helsinki -drinkin. Toiseksi allekirjoitin kuittini designpääkaupunkivuosi-kynällä. Että näin. Ja nyt on jo lähes toukokuu! Säälittävää... Minulle vai etäiseksi jäänelle designpääkaupunkivuodelle? Drinkki oli hyvää.
Muitakin ravintolakokemuksia on menneinä viikkoina tullut kerättyä. Ystäväni T oli luonani vierailulla Turusta ja vein hänet syömään Eirassa sijaitsevaan välimerelliseen
Mange Sud -ravintolaan, josta olin kuullut paljon hyvää. Kannatti viedä, sillä ravintola oli todella mieleinen ja ilta kaikin puolin onnistunut. Mange Sudin nettisivujen esittely etusivulla kertoo oikeastaan kaiken - allekirjoitan joka sanan!
 |
Ruokalista oli valokuvattavan kaunis. |
 |
Ankka confit, perunpureeta ja calvadoskastiketta |
 |
Creme Brulee |
Tässähän tuli ihan vesi kielelle, kun muistelen tuota iltaa siitäkin huolimatta, että olin juuri tänään syömässä Uudenmaankadun
Raflassa, joka myöskin oli minulle uusi tuttavuus. Erittäin miellyttävä sellainen.
Ruoka oli täälläkin erittäin hyvää ja kiinnitin erityistä huomiota annosten kauniiseen asetteluun. Parsaviikot ovat käynnissä ja Raflassa oli tarjolla erilaisia parsa-annoksia.
 |
Parsakeittoa ja paahdettua porsaan kylkeä |
 |
Parsarisotto tiikeriravuilla |
Käykäähän kokeilemassa!
Oi miten ihanan nakoisia ruokia! :)
VastaaPoista