tiistai 5. toukokuuta 2015

Automatkalla Irlannissa

Piipahdin vappuna Irlannissa! Vuokrasimme seurueeni kanssa auton ja ajoimme Dublinin lentokentältä länsirannikolle Limerickiin. Sieltä jatkoimme matkaa rannikon kautta Galwayhin, josta suuntasimme takaisin Dubliniin. (Tarkka reitti: Dublin - Limerick - Bunratty castle - Ennis - Cliffs of Moher - Aillwee cave - Galway - Clonmacnoise - Dublin)

Kotimaan sateisten päivien jälkeen oli kiva huomata, että kyllä se aurinko jossain lymyää: täytyy vain mennä tarpeeksi korkealle sitä katsomaan.


Myös Irlantiin oli ennustettu vesisateita ja saimme todella hämmästellä sitä, miten nopeasti ilmat vaihtelivat. Yhdessä hetkessä saattoi olla kaunista ja aurinkoista ja kahden minuutin päästä iskeä rankkasade. Hämmentävää, mutta se myös helpotti suuresti kun saattoi aavistaa auringon kohta jälleen paistavan.

Maisemat reitillämme olivat mahtavia. Kaikkialla oli vihreää eikä se taida turhaan olla Irlannin väri.

Burrenin seudulla

Välillä siis satoi vettä...


... ja välillä paistoi aurinko.

Shannon-joki

Matkan varrella pysähdyimme Ennisin idyllisessä kylässä, joka osoittautui varsin somaksi paikaksi! Jos ikinä päädyt sinne, niin pistäydypä Bia Agus Caife -kahvilassa tämän värikkään keskustakadun sivukujalla. Söimme siellä herkullisia skonsseja, jotka Irlannissa tarjoillaan voin ja hillon kanssa.


Lisää matkakertomuksia seuraa myöhemmin kunhan saan loputkin kuvat purettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!