sunnuntai 18. elokuuta 2013

Väärässä...

Kirjoitin tänä aamuna postauksen siitä, kuinka on kai tunnustettava, että kesä on nyt ohi, kaivettava villasukat kaapinperukoilta ja sytytettävä kynttilöitä. Edellisenä päivänä satoi ja illalla ilma tuoksui syksyltä.
 
Hah, miten väärässä ihminen voi olla! Lähdin tänään postauksen kirjoittamisen lomassa viemään lehtiä lehtikeräykseen ja totesin, että ei hitsi, täällähän on tosi lämmin. Aurinko suorastaan porotti! Muutin suunnitelmia ja lähdin ulos lukemaan (luen parhaillani Anne Kuorsalon ja Iris Salorannan toimittamaa Evakkotie-kirjaa). Oma tieni vei Torpanrantaan, jonka terassilta oli hauska katsella merelle (tosin, kaadoin tulikuumat teevedet päälleni, mikä oli vähän vähemmän hauskaa). Jotkut rohkelikot olivat uskaltautuneet vielä veteenkin, vaikka merivesi on varmasti jo viilentynyt heinäkuisesta. Taivas ei oikeasti ollut noin tumma kuin tuossa kuvassa, oli joku valohäiriö kamerassa.
 
 
Säästän siis syksypostaukseni hieman myöhempään ajankohtaan ja nautin nyt vielä näistä viimeisistä lämpimistä päivistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!