sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntaikävelyllä

Niin se sää vaihtelee! Kävimme viime viikon sunnuntaina Piikkipaatsaman kanssa kävelyllä Munkkiniemessä jäällä ja sää oli mitä mainioin. Aurinko paistoi niin kirkkaasti, että aurinkolaseille oli ajoittain tarvetta. Lämpötila taisi olla nipin napin pakkasen puolella. Oli aivan mahtavaa!


Piikkipaatsama kertoi kävelylenkistämme ja julkaisi muutaman kuvan mm. jääreitistä täällä. Liikkeellä oli paljon ihmisiä. Poikkesimme lopuksi kahville Torpanrantaan, jossa valitsimme ensin aurinkoisen pöydän. Se alkoi kuitenkin pian muistuttaa kasvihuonetta, sillä aurinko paistoi todella lämpimästi. Katsoimme siis viisaammaksi siirtyä syrjään auringonsäteiden tieltä. Vaikutti siltä, että kevättä oli ilmassa oikein kunnolla!

Tänään taivaan peittää jo hyvin tutuksi tänä talvena käynyt harmaa pilvipeite. Luin viime viikolla lyhyen haastattelun ammattilentäjästä, joka kertoi kuinka voimaannuttavaa ja juhlallista on talvella ohjata lentikone pilvipeitteen läpi ja kohdata kirkas auringonpaiste. Että siellä se mollukka on, vaikkei maanpinnalle näykään.

Kaksi viikkoa sitten misema keittiön ikkunastani oli näinkin luminen ja talvinen.


Itselleni alkaa tämä talvi jo piisata. Onhan tätä kevättä eletty jo kokonaista kolme päivää.

Mukavaa sunnuntaita kaikille joka tapauksessa!

Edit klo 14.30: Taivas kirkastuu ja pilvipeite väistyy sittenkin!!!

3 kommenttia:

  1. Niin ihanaa kun pääsee ulkoiluttamaan aurinkolaseja...aurinkoa on niin kaivattu! Ja olen niin samaa mieltä että kevät sais jo tulla :)

    VastaaPoista
  2. Petra, olet kehittynyt kuvaajana valtavasti. Kaikki luonnonvalossa kuvatut on upeita, sommitelmat ja aiheet hienoja. Vielä kun saisit sellaisen kameran, että flässin vois suunnata heijastusläpän kautta...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!