sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksy on täällä

Olen jo monta viikkoa odottanut malttamattomana syyskuun alkua, sillä silloin voi kai virallisesti (ja ilman julkista paheksuntaa) iloita syksyn alkamisesta. Lauantaina, 1. syyskuuta, olin varattu muissa riennoissa (niistä lisää myöhemmin), joten syksyfiilistelyt jäivät sunnuntaihin. Tänään kaivoin esille kynttilät ja tein muutaman asetelman.


 

Olen aina rakastanut ruskan värjäämiä vaahteranlehtiä. Teini-iässä kuivasin niitä kirjojen välissä ja koristelin niillä huoneeni seiniä. Asuessani ensimmäisessä omassa kodissani hankin ylläolevissa kuvissa näkyviä muovisia vaahteranlehtiä, jotka ovat riittävän aidon näköisiä. Niissä on monta hyvää puolta: oikeiden lehtien värit haalistuvat nopeasti ja ne eivät kestä pölyjen pyyhkimistä. Nämä ovatkin kestäneet käytössä jo monta vuotta.

Syksy, tervetuloa - olen valmis!

Tällainen liekehtivä taivas nähtiin Munkassa viime viikolla.

2 kommenttia:

  1. onpas mulla ihana sisko! jaksaa ajatella syksyn parhaita puolia, kun me muut keskitytään huonompiin (=ilman harmaus) puoliin

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka kivoja kuvia :).
    Musta syksy on oikeestaan aika kiva. Silloin voi tunnelmoida kynttilöiden kera, juoda teetä (paljon....), ihastella parvekkeelta pimeneviä iltoja jne. Sitten kun alkaa se loskakökkökeli, niin sitten syksyn pisteet ropisee alas, mutta siihen asti en valita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!