sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Prinsessoja ja prinssejä

Haaveilen aika usein sellaisesta viitseliäisyydestä, että saisin kirjoitettua blogipostauksia vielä samana iltana kun jotain kertomisen arvoista on tapahtunut. Sitä tapahtuu todella harvoin, mutta tänään on sellainen ilta.

Osallistuin tänään vauhdikkaille kolmevuotissynttäreille, joiden sankarilla on meneillään prinsessa-vaihe. Lahjan ostaminen oli siis tällä kertaa tavallistakin mieluisampaa. :) Kummityttöni sai pitkän harkinnan jälkeen lahjaksi laukun, jonka sisältä löytyi prinsessaharja, vaaleanpunainen panta, sydänkaulakoru, Pikku Myy -heijastin sekä siilipehmolelu.


Laukku varsinkin oli hitti ja se piti ottaa tiukasti mukaan, kun lapsoset rauhoittuivat katsomaan Tohtori Sykeröä TV:stä. 


Nuorimman kummipoikani 1-vuotismerirosvo-synttäreitä vietettiin puolestaan elokuussa. Jaamme hänen äitinsä kanssa rakkauden Ranskaan ja ranskankieleen, joten vein pojalle lahjaksi Sophie la Girafe -sarjaan kuuluvan vesilelun. Tiedättehän Sophie la Girafen kavereineen? Se on 1961 Pariisissa syntynyt lastenlelusarja, jonka Suomen nettisivut löytyvät täältä. On ollut hauska lueskella Visuaalisesti vaativan blogista juttuja suloisesta Sophiesta. Visuaalisesti vaativa nimittäin suunnitteli Suomen Sophielle hauskan kassin. Ymmärtääkseni Sophie-purulelu on ollut myös kovasti kummipoikani suosiossa.


Pianhan onkin taas jo joulu ja pääsee joululahjaostoksille... Mitäköhän hauskaa sitä seuraavaksi keksisi?

1 kommentti:

  1. Laukku ja koru on edelleen hitti :) jostain syystä hiusharjaa ei meidän peikkoprinsessa niin kovin usein halua käyttää itsellään, mutta toista suosikkilahjaa keppihevosta sillä on kyllä ahkerasti harjattu..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!