torstai 16. helmikuuta 2012

Pidettiinpä polttarit

Järjestimme tyttöporukalla viime syksynä yllätyspolttarit toissa vuonna salaa naimisiin menneelle ystävällemme. Kyseessä oli päiväpolttarit ja pyörittelimme suunnitteluvaiheessa erilaisia ideoita päivän kuluksi kunnes päädyimme järjestämään meille Tahto & Keinon Amandan avulla jotain elämyksellistä ja todella erilaista.

Ideana oli, että me koko tyttöporukka muuntauduimme keijuiksi ja Amanda taiteili meille upeat satumaameikit. Sen jälkeen Amanda otti keijutytöistä ryhmänä fantasiakuvia läheisessä metsässä ja polttarisankarista K:sta sitten vielä erityisesti yksilökuvia.

Päivä onnistui loistavasti! K oli tietysti täysin yllätyksestä hämmästyksissään, kun muutama meistä paukahti noutamaan häntä kyseisenä lauantaiaamuna. Ovelasti ja viisaasti olimme tietenkin sopineet asiasta K:n aviomiehen kanssa, joka K:n siskon kanssa ystävällisesti varasi päivän K:n kalenterista.

Keijupaja oli perustettu toisen ystävämme kotiin ja K sujahti mukaan varsin ennakkoluulottomasti, kun kävi ilmi, että tiedossa on pelkästään mukavia asioita. :) Valmisteluissa vierähtikin useampi tunti, kun suunnittelimme asuja, teimme pohjameikkejä, laitoimme hiuksia ja askartelimme taikasauvoja.

Tässä maistiaisia meikeistä. Meillä oli kaikilla tiaratyyppiset otsakoristeet.

Oma silmämeikkini

K sai makeat ripset!

Taikasauvoja levossa

Luovuus kukkiSitten kun viimein olimme valmiita, siirryimme läheiseen metsään ottamaan keijukuvia.


Saimme Amandan ottamat kuvat digitaalisessa muodossa omaan käyttöömme. Muutamia kuvia hän oli lisäksi muokannut taiteellisesti vielä enemmän teemaan sopiviksi ja ne olivat todella hienoja! (Tämän blogikirjoituksen kuvat ovat kaikki itse ottamiani.) Olimme aivan haltioissamme. Ja haltioinamme. Ja haltioina. Kirjaimellisesti.Amanda oli loistava kumppani tällaisten teemapolttareiden järjestämisessä, oikea ideapankki, ja täysillä mukana! Päivä oli todella ikimuistoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!