lauantai 18. lokakuuta 2014

Macun maut

Nyt syksyllä on tullut brunsseiltua paljon vähemmän kuin kesällä, joten kun E ehdotti Macun uuden brunssin testaamista, tartuin iloisesti tarjoukseen.

Crowne Plaza -hotellin yhteydessä Manskulla sijaitseva Macu on tyylikäs ympäristö sunnuntaibrunssille. Myös brunssivalikoiman esillepanossa oli nähty vaivaa, mista tuli mukavan spesiaali fiilis. Macuun voisi hyvin mennä vaikka juhlabrunssille! Mutta hyvin se soveltui ihan tavalliseenkin brunssiin. Suuressa ravintolasalissa oli käytetty tehokkaasti hyväksi erilaisia tilanjakajia ja tilassa oli rauhallinen tunnelma. Olipa siellä myös DJ soittamassa sopivaa sunnuntaibrunssimusiikkia.

En yleensä kuvaa lautasiani brunsseilla siitä yksinkertaisesta syystä, että onnistun aina tunkemaan lautaseni niin täyteen kaikkia herkkuja, ettei niistä yksinkertaisesti saa nättejä kuvia. Macussa ruoat olivat sen verran kuvauksellisia, että minäkään en onnistunut sitä pilaamaan.


Välimerelliseen brunssiin sisältyi alkuruoka-, pääruoka- ja jälkiruokapöytä. Erityisesti alkupalat olivat oivallisia: katkarapuja, erilaisia salaatteja, juustoja, lohta, foccaciaa... Nam! Niistä tulikin vatsa sen verran täyteen, että pääruokia maistelin vähemmän. Alkuruokaan kuului myös munakasvalikoima, josta sai tilata yhden haluamansa suoraan keittiöstä. Siihen käytettiin hauskoja pöydistä löytyviä pöytänumerokäyntikortteja. Plussaa brunssi sai haudutetusta teestä (valikoimassa tällä kertaa oli mustaa, vihreää ja rooibos-teetä) ja rauhallisesta tunnelmasta.

Brunssi oli hinnaltaan 25 euroa (proseccon kanssa 29 €) ja mielestäni se oli ihan kohtuullinen hinta, sillä tästä tuli vatsa niin täyteen, ettei juuri muuta sinä päivänä tarvinnut. Toimiva kokonaisuus!

4 kommenttia:

  1. Mä oon menossa testaamaan tän tänään! Stockan kanta-asiakkaana saa tammikuun loppuun asti kaksi brunssia yhden hinnalla. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäsit! Odotan sun postausta mielenkiinnolla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!