sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Nettiostoksia

Ystävällä oli pari viikkoa sitten syntymäpäivät, joita juhlittiin eräänä aurinkoisena päivänä. Matkalla hänen luokseen näin vastustamattoman maiseman, kun auringon säteet tulvivat pilviverhon takaa.


Nyt maisema Etelä-Suomessa on jälleen talvisen luminen. Vaikka olisin mielelläni jo jättänyt talven taakseni, olen iloinen lumen (loskan) ilmaa ja katuja puhdistavasta vaikutuksesta. Siitepölyallergisena viime viikkoihin on sisältynyt paljon niiskutusta, aivastuksia ja kutinaa. Nyt on muutaman päivän ollut taas hiukan helpompaa.

Synttärijuhlat olivat mainiot ja oli hauska nähdä vanhoja ja uusia ystäviä. Lahjaksi ystävälleni annoin korvakorut, jotka tilasin nettikaupasta Mariel Designilta. MD:n käyntikortti tarttui mukaani joulun alla joistain myyjäisistä, joissa kiinnitin huomiota laajaan valikoimaan ihastuttavia korvakoruja ja hauskoihin ideoihin. Valitseminen suuresta joukosta ei ollutkaan kovin helppoa, joten päädyin tilaamaan kahdet korvikset, joista toiset päätin pitää itse. Nämä punaraitaiset napit ovat koristaneet korvalehtiäni jo monena päivänä, vaikka aluksi pelkäsin niiden jäävän vain tarpeettomaksi heräteostokseksi. En yleensä käytä näin värikkäitä korvakoruja, mutta nämä ovat tosi herkulliset! Voin muutenkin suositella MD:n nettikauppaa, sillä kaikki sujui jouhevasti ja toimitusaikakin oli vain muutama päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!