keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Siivoilua

Olen viettänyt muutaman päivän olla mollottaen kotosalla, siivoillen kaappeja ja keräillen kirpparille meneviä tavaroita. Jostain iski yht'äkkiä vimma päästä eroon turhasta tavarasta. Valmistaudunko kenties alitajuisesti muuttamaan huomattavasti pienempään koppero-omistusasuntoon tulevaisuudessa...? Who knows.

Pitkästä aikaa kävin läpi myös musiikkikokoelmani, joka jo teini-iästä asti on ollut huomattava. Minulta on näihin päiviin asti löytynyt muun muassa satakunta kasettia (siis niitä ikivanhoja HF-kasetteja, joita kukaan muu ei taida enää kuunnella). Kokoelmassani on sellaisia helmiä, etten ole niistä kaikista vieläkään valmis luopumaan. Sain kuitenkin tiivistettyä kokoelmani 2/3:aan entisestä ja se on jo hieno saavutus. Samalla kävin läpi LP-levyni ja kysyin jokaisen kohdalla: Kuunteletko tätä oikeasti? Merkisteekö tämä levy sinulle jotain? Jos vastasin molempiin kieltävästi, levy sai mennä kirpparikasaan. Sain LP:tkin tiivistettyä puoleen! Ja CD:istä, joita on yhteensä parisataa, luovuin noin paristakymmenestä. Tämän puhdistusoperaation ansiosta olen viettänyt muutaman päivän varsin nostalgisissa tunnelmissa. Kuinka moni muistaa vielä seuraavia biisejä menneisyydestä (näistä kaikista luovuin):

Hanson: Mmmbop
The Connels: 74-75
Pandora: Don't you know
Kim Wilde: Kids in America
Warrant: I saw red

Ja tämä on ehdoton helmi, joka minulla on LP:llä (en luovu!):
Barbra Streisand: Left in the dark

Myös tämän löysin, enkä tästäkään luovu:
Elton John: I'm still standing

Thank God for Youtube! Jos tulee ikävä lähtöpassit saaneita, voin aina etsiä menneiden vuosikymmenten aarteet sieltä.

Taidetta Aurajoessa

1 kommentti:

  1. Toi Pandoran biisi oli yksi meidän viime kauden kaudenpäätösbileiden esitysbiiseistä :D Heti tekee mieli tehdä muutavat muuvit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!