Nämä kolme sekä Bronda ovat Tomi Björckin ja Matti Wikbergin perustamia ravintoloita, joista jokainen on hieman erilainen paitsi sisustukseltaan ja tunnelmaltaan myös menun makumaailmaltaan. Farangissa tarjoillaan aasialaista ruokaa.
Erityisesti pidän näissä ravintoloissa mainiosta maistelumenukonseptista. Jokaisessa ravintolassa on normaalin à la carte -listan lisäksi pari eri pituista maistelumenuta, joista valitsemalla mieleisen pöytään tuodaan laaja kavalkadi toistaan herkullisempia pieniä muutaman suupalan annoksia.

Ravintolassa oli hämärän tunnelmallinen valaistus, joten nappasin kuvan vain jälkiruoastani, joka tässä menussa oli thai-tyyliin marinoituja hedelmiä persikka-punaherukkasorbetilla. Herkkusuu olisi kaivannut jotain suklaista, mutta ymmärrän, että se ei ole kovin aasialaista eikä varmaan olisi sopinut kokonaisuuteen. Lopuksi nautin vielä oikein haudutetusta minttuteestä.
Ilta oli hyvin toimiva kokonaisuus ja suuri aisteja hellivä nautinto. Siitä huolimatta täytyy todeta, että Boulevard Socialin makumaailma on enemmän omaan makuuni. Innolla odotan koska pääsisin testaamaan Brondan Eteläespalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!