tiistai 25. marraskuuta 2014

Rakkautta ilmassa

Tänä syksynä vietettiin ihanien H:n & D:n häitä tunnelmallisissa puitteissa meren rannalla. Näitä häitä oli odotettu ja suunniteltu pitkään ja kun päivä lopulta koitti, tuntui hassulta, että nyt todella oli se kauan odotettu päivä.

Kirkossa pappi puhui niin kauniisti, että monen silmät kostuivat. Itse juhlasali oli koristeltu lilan ja violetin eri sävyillä. Illan pimetessä tuikkukynttilät pöydillä ja seinille viritetyt valoköynnökset loivat intiimin tunnelman. Koristelu ja sommittelut olivat epäilemättä morsiamen luomuksia, hänellä kun on silmää kauniille yksityiskohdille.


Vieraita oli paljon ja paikkojen valintaa oli helpotettu valmiilla istumajärjestyksellä. Paikat oli merkitty pöytäkarttaan, jona toimi Euroopan kartta ja pöydät oli nimetty hääparia yhdistävien Euroopan kaupunkien mukaan. Pöydissä paikkakortteina toimi suloiset purnukat itse tehtyä omenahilloa. Aivan mahtava idea! Muistelin ihania häitä seuraavalla viikolla joka aamu lisätessäni samettista omenahilloa aamupuuroni päälle.


Vatsojen täytteenä häissä oli hampurilaisbuffet, jonka veroista en ole aikaisemmin nähnyt. Vesi herahtaa kielelle kun vain muistelenkin sitä. Jauhelihapihveissä oli käytetty mausteena pekonia ja maustettuja majoneeseja oli useampaa sorttia. Jälkiruokana oli hääkakun ohella hauska karkkibuffet. Karkkien kippoina oli kauniita lasipurkkeja, vanha elintarvikevaaka ja kahvimylly. Kekseliästä!

Karkkibuffet tässä vielä korkkaamattomana

Häät olivat ikimuistoiset ja oli hienoa saada osallistua niihin. Toivon H:lle ja D:lle kaikkea hyvää, paljon rakkautta ja onnellisia aikoja!

Kynttiläasetelma ruohikolla myöhemmin illalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!