tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tädit tykkää...

Tädit tykkää edelleen Bulevardin Cafe Ekbergistä, jossa on ihana tunnelma ja täydellisen makeankirpeää marenkisitruunapiirakkaa sekä ällistyttävän pitkä lista kaikenlaisia muita herkkuja. Me pidimme siellä toukokuun lukupiirin tapaamisen ja nautimme vanhanajan tunnelmasta. Pöytiin tarjoilu kun on nykykahviloissa aika harvinaista.


Tädit tykkää myös täsmällisesti kahdeksalta alkavista keikoista, jotka sisältää väliajan, jolla pystyy veryttelemään epämukavilla penkeillä istuessa kipeytyneitä polvia ja puutuneita takapuolia. Sellainen oli Robbie Williamsin keikka Hartwall-areenalla toukokuussa. Harvinaisen sujuvat ja toimivat järjestelyt! Edes lipuntarkastukseen ei tarvinnut jonottaa.


Itse keikkakin oli tietysti hieno, swing-musiikki oli hyvää ja lavashow oli juuri niin upea kuin Robbie Williamsilta saattaa odottaa. Meidän istumapaikat olivat etäällä yläkatsomossa, mutta screenit helpottivat näkemistä ja kokemista. Myös muutamia vanhoja (hitti)biisejä kuultiin ja ne villitsivät yleisön täysin. Yleensä suomalaiset ovat aika vaisuja laulamisen kanssa (tai ehkä stadionilla se kuuluu huonommin), mutta nyt Angel kajahti suorastaan hurmoksellisesti.


Täällä on nähtävästi pientä takautuvaa ikäkriisiä ilmassa. Siirryn varmaan suoraan kolmenkympin kriisistä neljänkympin kriisiin. Kriisiä kyllä helpotti suuresti se, kun tuntematon nainen kutsui minua rannalla edellisen helleaallon aikaan tytöksi (eikä tädiksi) puhuessaan tyttärelleen. Teki mieli kiittää ääneen, mutta olin sitten kuitenkin ihan hiljaa.

6 kommenttia:

 1. Ihana, tyttö :) Tämän aamun metrossa oli juttu 34-vuotiaasta jenkkinaisesta joka tekeytyi teiniksi ja asui jonkun kasvattityttärenä ja kävi koulua. Heh. Menis varmaan sultakin läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Miksiköhän kukaan haluaisi palata teinivuosiin?! :)

   Poista
 2. Hih! Hauskaa kun te kolmekymppiset koette olevanne tätejä. Onneksi teillä on vielä pitkä aika siihen, kun naapurin pikkutyttö toteaa sinut nähdessään, että MUMMI. Nauttikaa nuoruudesta, sillä nuoria te olette. T. Mummi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! En onneksi itse tunne itseäni tädiksi ja siksi välillä ottaa päähän kun ympäröivä yhteiskunta yrittää tehdä minusta sellaista. :)

   Poista
 3. Kyllä Bäckäreitten konserteissa vaan suomalaisetkin laulaa mukana ja kovaa laulaaki! ;)

  T: Hannele

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!