sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ekaa kertaa Zelected-kutsuilla

Blogimaailma on tuonut mukanaan elämääni monenlaisia hauskoja ja mukavia elämyksiä. Yksi niistä oli viime perjantaina, kun osallistuimme Absolutely whiten kanssa Koti 3:lle blogin Annen järjestämille Zelected by Houze -sisustustavarakutsuille. Olen osallistunut elämäni aikana monenlaisille myyntikutsuille, mutta ZbH oli itselleni ennestään tuntematon merkki. Se onkin ilmeisesti vasta vähän aikaa sitten rantautunut Ruotsista Suomeen.

Kutsuilla riitti nähtävää. Paitsi että Annella on todella kauniisti ja taitavalla silmällä sisustettu koti (hän on esitellyt sitä blogissaan, käykää katsomassa) myös Zelectedin tuotteita oli paljon nähtävillä. Olin valmistautunut siihen, että ostaisin muutaman joululahjan, mutta houkutus ostaa jotakin myös itselle oli suuri. Tykästyin esimerkiksi näihin kolmeen lyhtyyn.

 

 
Sain kuitenkin hillittyä itseni ja tilasin "vain" eräänlaisen vitriinikynttilänjalan, josta laitan kuvia kun toimitukseni saapuu. Tämä setti herätti myös ihastusta vieraissa ja myös oma sisäinen kokkini hinkui tätä kokonaisuutta. Vain mielikuvitus olisi rajana, kun tähän suunnittelisi alkupaloja.


Korkeat kynttilänjalat ovat viime vuosina olleet mielessäni samassa asemassa kuin vihreä väri vuosia sitten: pidän niistä valtavasti, mutten osaa käyttää niitä tai ajatella niitä kotiini. Lattialla ne olisivat kotonani muka liian matalalla ja pöydälle tai kaapin päälle aseteltuna taas liian korkealla. Paras paikka olisi vyötärökorkuisen lipaston päällä, mutta sellaista en omista. Ehkä vielä joskus hankin muutaman korkean kynttilänjalan ja keksin niille hyvän paikan kotonani.

Tämä hauska purkki ei ollut myytävänä, mutta idea oli niin mainio, että nappasin siitäkin kuvan. Se sisältää nuppineuloja ja sen kyljessä lukee Auts. Liitutaulumaali on kyllä oivallinen keksintö.

Kiitos Anne mukavasta perjantai-illasta ja mielenkiintoisista kutsuista!

3 kommenttia:

  1. Oi, sisustuskutsut kuulostavat kivalta! Ja tosi ihania tuotteita tuossa sarjassa, kun kävin kurkkaamassa katalogia. Minä olen ihan lyhty-/tuikkukippofriikki, joten voisin huolia kaikki kuvatut jutut ;)

    VastaaPoista
  2. Lyhtyt näytti tosi kutsuvilta, mutta meillä ei vielä ihan hetkeen polteta kynttilöitä kuin tarkkaan valvotuissa tilanteissa mahd. korkealla... Laita sitten kuva mitä ostit/tilasit :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynnistä! :) Nyt vain odotellaan, että tilaus saapuu ja pääsen niitä jakamaan eteenpäin. Ajankohta ainakin lyhdyille ja muulle kodin pientavaralle on mainio näin syksyn pimeyden keskellä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!