lauantai 12. toukokuuta 2012

Ratikalla Pariisiin

Kävin tänään siskon kanssa Villipuutarhassa luksusaamiaisella. Villipuutarha on pikkuinen suloinen kahvila Kalliossa. Heillä on vain kuusi pöytää ja varsinkin nämä aamiaiset ovat suosittuja, joten pöytä pitää varata hyvissä ajoin etukäteen.

Luksusaamiainen oli todella nimensä veroinen. Se sisälsi omenaisen alkudrinkin, mustikkasmoothien, herkkulautasen (mm. kolmea erilaista juustoa, ilmakuivattua kinkkua/paahdettua kesäkurpitsaa, aurinkokuivattua tomaattia, salaatteja, hilloja, hunajamelonia, viinirypäleitä, suolakurkkua, appelsiiniä ja tuorejuustoa), herkullista jyväleipää ja croissanttia sekä haudutettua teetä. Ja tämä kaikki vielä kauniisti aseteltuna ja katettuna!Itse valitsin suklaaviskiteen (haudutettua ja herkullista, teevalikoima oli myös kattava) ja kuulemma kahvikin (Ottolina) oli hyvää, mikä on paljon sanottu, sillä sisko on kahvin suhteen vähintäänkin yhtä vaatelias kuin minä teen suhteen.


Kahvilan sisustus oli viimeistä yksityiskohtaa myöten harkittu ja runsaan romanttinen. Joku kahvilassa taisi sanoakin, että tästä tulee Pariisi mieleen ja kuinka kätevää onkaan, että tähän Pariisiin pääsee ratikalla. Osuvasti sanottu!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!