sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Mitä sun laukussa on?

Hipsu haastaa blogissaan ihmisiä paljastamaan käsilaukkunsa sisällön. Omani on varsinainen muumimamman käsilaukku, josta löytyy jotain joka tilanteeseen. Tässä tavarat, jotka mulla on yleensä aina mukana:
 • kirja (jotain lukemista kulkee aina mukana)
 • kankainen kauppakassi
 • lompakko
 • muistilappuja + kynä
 • kalenterimerkintöjä varten korjausnauhaa
 • pikkupussi joka sisältää kaiken pikkusälän: nenäliinoja, teepussin, käyntikortteja, silmälasien puhdistusliinan, astmapiipun, korvatulppia, siteen, särkylääkettä, laastareita, kynsiviilan ja puuteripaperia.
Työpäivinä laukusta löytyy lisäksi meikkipussi, villasukat, lehtiä, vesipullo, työavaimet, HKL:n kortti, kalenteri ja silmälaput junassanukkumista varten. Sitten tietysti mukana kulkee aina kännykkä ja kotiavaimet. En pidä epäjärjestyksestä käsilaukussa ja sitä tavaroiden etsimistä, joten pyrin keräämään kaiken pikkutavaran aina isommiksi kokonaisuuksiksi pikkupusseihin.

Vaihtelen usein käsilaukkua, mutta eniten olen tänä vuonna arkisin käyttänyt tätä viime kesänä Joensuun Sokoksen alennusmyynnistä löytämääni suomalaista tekoa olevaa nahkaista kassia. Se on kätevän tilava ja sinne mahtuu arkisin kaikki työmatkoilla tarvitsemani tavarat ja kannettava tietokonekin tarpeen vaatiessa. Ainut epäkohta siinä on se, että se tosiaan on kassi eikä laukku ja tavarat ovat ajoittain hyrskynmyrskun.

Pienet käsilaukut ovat makuuhuoneessani päässeet esille. Isompia laukkuja säilytän vaatehuoneessa.

Odotan kovasti varsinkin Heidin ja Absolutely whiten vastausta eteenpäin laittamaani haasteeseen. :)

8 kommenttia:

 1. Ai jai jai...en tiedä uskallanko ottaa haasteen vastaan! Mun laukkuni sisältö on nimittäin aika kaamea...saako esittelystä jättää pois ne sata miljoonaa paperilappua, -lippua ja kuittia, jotka päällystävät mun jokaisen työlaukun pohjaa? ;-) Ihana tuo sinun työkassisi! Onko tuo Munro muuten lukemisen arvoinen?

  VastaaPoista
 2. Älä ota paineita mun neuroottisen järjestelmällisestä laukustani, joka itse asiassa on aika mielenkiinnoton juuri siksi. Hipsun blogissa oli linkki Dos Familyn sivuille, jossa esiteltiin yksi käsilaukku, joka sisälsi mm. yhden batmanin ja parittoman lapsen sukan sekä ruuvimesselin. :D

  Munrossa olen vasta niin alussa, etten vielä osaa sanoa onko se hyvä. Ihanaa siinä on se, että ensimmäinen novelli sijoittuu Skotlantiin, yhteen lempipaikoistani.

  VastaaPoista
 3. Kaikki oleellinenhan sieltä laukusta löytyi. Oletko muuten huomannut, kun miehet eivät kanna mitään laukkuja ja päivittelevät, kuinka naisilla on aina niin paljon tavaraa mukana ja isoja laukkuja yms. mutta sitten kun mies tarvitseekin naisen laukusta jotakin tai kun itse saa yhtäkkiä jotakin kannettavaa ja toteaa, että sehän mahtuisi naisen laukkuun hyvin, ei se laukku sitten olekaan niin huvittava juttu.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Petra! vastaan kyllä tuohon postaukseen :) et tiedä miten tuo piristi päivääni ja sai hymyn huulilleni :)

  VastaaPoista
 5. Susanna, oon todellakin huomannut! Ihan hönttiä. Lause "ai että olikin hyvä, että sulla oli laastaria mukana" on hyvin huvittava. :D

  Heidi, ihana kuulla, että mun sepustuksista on iloa! Se juuri motivoi mua - kivojen juttujen levittäminen. :)

  VastaaPoista
 6. Mä voisin sun innostamana purkaa laukkuni. Eli mun laukusta löytyy neuketakki, rahapussi, kalenteri, nippu maksettuja laskuja, työavaimet, vihko, penaali, babugan, dinosaurus, korvakuulokkeet sekä purukumia niin ja työpuhelin. Päivällä kyydissä oli myös oma puhelin.

  Yl

  VastaaPoista
 7. Uusia kuulumisia kurkkimassa :)

  Se on kyllä niin totta, että laukusta ei koskaan löydä mitään. Oli se iso tai pieni.. ja niissä on ihan liikaa lokeroita, minne voi kätevästi kadottaa tavaroitaan :D

  VastaaPoista
 8. Mä sain tänään vastattua sun laukkuhaasteeseen! Mun laukun sisältö on vaan niin yllätyksetön...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!