sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kesäloman alku

Vaikka kesälomareissuni suuntautui tänä vuonna Keski-Eurooppaan (lisää reissukuulumisia hieman myöhemmin kun olen ehtinyt lajitella valokuvia), ehdin loman alettua viettää muutamia päiviä Helsingissä.

Hemmottelin itseäni kauniilla pioneilla ja kesäisellä juomalla. Kotia laittaessa ja tavaroita järjestellessä on tullut vietettyä paljon aikaa kotona, joten pioneista oli paljon iloa.

Ensimmäisenä lomapäivänä kävin ystäväni M:n kanssa syömässä Kuurnassa, joka on tunnelmallinen pieni ravintola Kruununhaassa. Olen käynyt siellä vuosia sitten ja pidin siitä silloin. Jostain syystä ei ole tullut mentyä uudestaan, tuntuu että unohdan aina koko ravintolan olemassaolon.

Paikka on kuitenkin mainio. Ravintolan ruokalista on lyhyt, mutta mielenkiintoinen ja se vaihtuu usein. Kuurna sopi hyvin juhlistamaan ensimmäistä lomapäivääni. Söimme M:n kanssa kolme ruokalajia ja nautimme makuyhdistelmistä. Erikoisin ruokani oli ehkä jälkkärini, viiliä raparperihillolla. Hyvää oli!


Olin muutamia päiviä aikaisemmin Katajanokan itäpuolella ja katselin juuri Kuurnan suuntaan Kruununhaan maisemaa. Se oli niin kaunis, että nappasin hetken mielijohteesta kuvan.


Illallisen jälkeen päädyimme vielä Brondaan drinkeille. En ikinä lakkaa hämmästelemästä drinkintekijöiden taitoja ja sitä miten erilaisia makuja yhdistelemällä voi saada aikaan jotain aivan uutta. Nostan hattua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!