sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Jouluisia puuhia itsenäisyyspäivän viikonloppuna

Siskon tekemästä joulukalenterista paljastui teetä! Jokaiselle päivälle löytyy uusi herkullinen teemaku Unssista, lempiteekaupastani. Aivan ihana idea ja mahtava toteutus! Nyt jokainen aamuni alkaa ihanissa merkeissä. Myös nuo runot ja anekdootit ovat kiinnostavia. Tämän päivän kuoressa luki: "Rohkeus ei ole pelon puutetta vaan pelon hallintaa." (Rudyard Kipling)


Lauantaina piipahdin valoisaan aikaan Kansallismuseon joulumarkkinoilla ja nautin iloisesta markkinatunnelmasta. Tällä kertaa en itse ostanut mitään, kuikuilin vain myyntipöydille ostajien olkapäiden takaa. Ulkona ihailin tammikuun alkuun asti avoinna olevaa mielikuvituksellista joulukuusimetsää. Kuusimetsä koostuu kuudestakymmenestä eri tavoin koristellusta kuusesta ja erityisesti Marttojen kuusi jäi mieleen. Hauskoja ideoita kuusenkoristeiksi löytyi melkein joka puusta!

Kävin myös Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla ja laitoin ilokseni merkille, että tänäkin vuonna sieltä löytyy lumikarpaloita ja karpalolla maustettua saaristolaisleipää. Molemmat viime vuoden suosikkejani, joita täytyy tänäkin vuonna hankkia jouluksi kotiin.


Sain joulukortit tänä viikonloppuna postiin. Olen liian vaihtelunhaluinen tehdäkseni kolmeakymmentä samanlaista korttia, joten päädyn (silloin kun jaksan askarrella) tekemään erilaisia kortteja. Tämän vuoden lempparini on tämä seuraava, jota valmistui vain puoli tusinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!