tiistai 17. marraskuuta 2015

Virtauksen mukana Flow'ssa

Sain työkaverilta tänä vuonna yllättäen vapaalipun Flow-festivaaleille. Otin sen ilolla vastaan, sillä en ollut ikinä käynyt Flow'ssa, mutta olin aina miettinyt millaistakohan siellä on. Sain lipun perjantaina, jolloin oli vähän myöhäistä hankkia seuraa lauantaille, joten päädyin tutustumaan Flow'hun yksin.

Oli aurinkoinen elokuun lauantai-iltapäivä kun tallustelin ihmisvirran mukana Sörnäisistä Suvilahteen. Ei tosiaan tarvinnut kovin tarkkaan tietää missä sisäänkäynti oli, sillä ihmismassat tuntuivat tietävän ja johdattivat minut suoraan perille.


Esiintyjissä oli ehkä kourallinen sellaisia, joiden nimi oli tuttu - en kovin paljoa kuuntele Flow-musiikkia. Belle & Sebastianista olin joskus kuullut ja kun heidän esiintymisajankohtansa oli sopiva, ajattelin tähdätä heidän keikalleen. Flow-kansa oli iloista ja Belle & Sebastianin musiikki keveää. Tanssahtelin yleisön seassa tarttuvien biisien mukana. Tässä näyte joltain toiselta keikalta:


Erityisesti ihastuin heidän taustascreenillensä heijastettuihin kuviin. Bändi on Skotlannista ja muutama maisema vei ajatuksissa juuri niille seuduille.Yhdessä vaiheessa keikan loppupuolella bändi pyysi yleisöä lavalle tanssimaan kanssaan! Se oli metkaa ja uskomatonta. Kesti hetki ennen kuin suomalaiset tajusivat, että nyt saa ihan luvan kanssa kiivetä aidan yli. Jotkut selvästi tiesivät, että bändillä on tapana kutsua faneja lavalle, sillä he olivat innokkaana heti tulossa. Se oli kieltämättä hauska ohjelmanumero, tanssijoita oli mukava seurata.


Keikan jälkeen kiertelin alueella ja kävin syömässä sushia. Porukkaa tuli lisää ja kaikkialla oli pienoinen tungos (ei kuitenkaan mikään valtava festaritungos). En oikein keksinyt muuta tekemistä eikä seuraavista bändeistä löytynyt kiinnostavia nimiä. Jalkojakin jo väsytti vähän, joten suuntasin takaisin kotiin. Oli hauska pistäytyä Flow'ssa ja nähdä Belle & Sebastian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!