maanantai 8. syyskuuta 2014

Kirpparilöytöjä

Olen tehnyt viime aikoina yllättävän hyviä löytöjä kirpputoreilta. Seuraan jonkin verran Facebookin kirpputoriryhmiä ja satuin bongaamaan sieltä tasapainolaudan. Tiedättehän, sellaisen tasaisen pyöreän laudan, jonka toinen puoli on kovera niin, että sen päällä on vaikea säilyttää tasapaino. Ostin sen muutamalla eurolla ja olen muutaman viikon harjoitellut tasapainoilua ja ilokseni huomannut, että tasapainoaisti kehittyy nopeasti.

Aloitin ajoissa valmistautumisen seuraavaan kesään, kun huomasin kauniin Riiminkan perhoslaukun myynnissä. Ostin sen kesälaukuksi ensi kesää varten. Se on sen verran tilava, että olen voinut käyttää sitä vielä nyt syksyllä työlaukkunakin. Huomaan kuitenkin tarttuvani mieluummin nahkalaukkuun mitä lähemmäs talvi tulee.

Täysin heräteostoksena ostin kaksi koristeellista hyllyn kannatinta, jotka tällä hetkellä ovat toimettomina koristeina. Ne olivat niin kauniit ja hinta edullinen, etten voinut jättää niitä ostamatta, vaikkei niille ole tällä hetkellä kunnollista paikkaa. Ehkä ne löytävät paikkansa jonain päivänä...

Siivouspäivänä toissa lauantaina kiertelin Munkkiniemessä ja Hesperian puistossa. Yllätin itseni löytämällä muutamia vaatteita, erityisesti liivejä. En yleensä löydä vaatteita kirpputoreilta, joten en usein niitä katselekaan. Nyt kuitenkin koot sattuivat sopimaan ja sain muutamia kivoja lisiä vaatekaappiini. Siivouspäivä on kyllä mahtava keksintö!

Ostosten lomassa eräänä sateisena päivänä kävin Kampin Kahvi Charlottassa. Se on pikkuinen kahvila, jonka sydämen asiana on laadukas kahvi.


Itse en juo kahvia, joten en osaa siitä sanoa, mutta tee oli myös taiten tehtyä. Sitruuna-marenkileivos oli herkullinen ja mukaan ostamani croissantit mehukkaita. Kahvilassa oli vain muutamia pöytiä, mikä teki siitä aika kodikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!