torstai 9. toukokuuta 2013

Energiaa tyrnistä

Oletteko törmänneet tällaiseen mainioon tuotteeseen? Etsin sopivan käytännöllistä, terveellistä, helppoa ja edullista välipalaa työpaikalle pitkiin iltapäiviin ja löysin tämän K-kaupan jugurtti- ja mehuhyllystä.


Kyseessä on raikkaan makuinen tyrnimarjanektari. Tyrnin marjathan sisältää valtavasti hyviä aineita kuten A-, C- ja E-vitamiinia sekä omega-rasvahappoja. Sen hankaluus on sen sijaan kirpeä maku, joka normaalisti karkoittaa ainakin minut. Niinä kertoina kun olen aikaisemmin maistanut tyrnimarjatuotteita ne ovat olleet niin kirpeitä ja happamia, että toista kertaa ei ole tehnyt mieli maistaa.
 
Tähän nektariin on kuitenkin sekoitettu riittävästi makeutusaineita, mutta ei kuitenkaan liikaa niin että raikkaus peittyisi. Tyrnin terveysvaikutuksista voi lukea lisää valmistajan sivuilta. Ja mikä parasta, se on tosi kätevä: Pikari on nopea juoda iltapäivällä muutamassa minuutissa kokousten välissä ja vielä nopeampi napata aamulla mukaan töihin. Suosittelen maistamaan!


2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Mä rakastan tyrniä. Meillä on tapana käydä karavaanailemassa ja kerran matkalla ostimme tyrnimehua. Sitä sitten siemailimme snapsilaseista päivittäin :) Aika kirpsakkaa se tosiaan on sellaisenaan. Tuon matkan jälkeen ei vaan ole tullut enää ostettua arvokasta mehua joten tätä voisi todella kokeilla! Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa kokeilla! Tuollainen neljän pikarin setti maksoi vajaa viitisen euroa, mikä musta ei ole paha hinta välipalasta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!