maanantai 22. huhtikuuta 2013

Herkkuja Kalliossa

Kävimme taannoin siskon ja A:n kanssa syömässä Sandrossa, kotoisassa hipsteriluolassa Kalliossa. Paikka oli tosi viihtyisä (nettisivuilla on kuvagalleria, josta saa hyvän käsityksen) ja tarjoilijat mukavia. Mietin etukäteen onko pöydän varaaminen liioittelua, mutta ei se kyllä ainakaan lauantai-iltana ollut. Paikka on ilmeisen suosittu ja ilman varausta olisimme jääneet pöydättä. Ruoka- ja muut tilaukset + maksaminen tapahtui suoraan ja sujuvasti baaritiskillä. Oikein oivallinen illanviettopaikka!

Ruokalista oli lyhyt ja sisälsi afrikkalaisia fuusiokeittiön makuja. Tilasin Spinach Baba Pastillan salaatilla ja odotin jännityksellä mitä erikoisen nimen omaava ruoka oikeasti on... Se paljastui filotaikinaan käärityksi pinaattivuohenjuustopaistokseksi, joka oli ihan törkeän hyvää. Myös vegeburgeri ja maissikanatagine saivat kehuja seuralaisiltani.


Jälkkäritkin olivat ihan ok, mutta jäivät kyllä pääruokien varjoon.


Sandron sunnuntaibrunssi kuulosti niin ikään herkulliselta. Pitää käydä testaamassa! Suureksi yllätyksekseni en löytänyt sen arvostelua Hulin kymmenien brunssiarvostelujen listasta... Kumpi ehtii ensin? :) (Olen niin aamu-uninen, että Huli ehtii kyllä todennäköisesti ensin.)

Lopuksi vielä keittiöpsykologiaa Papa Joe -siideripullon korkin alta. Välillä ne osuu oikeaan.

3 kommenttia:

 1. Mä kävin tuolla sunnuntaibrunssilla jokunen aika sitten. Ei ikävä kyllä osunut parhaimpien brunssien joukkoon :/. http://pientaelamaa.blogspot.fi/2013/03/sandron-brunssi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun muistutit! Olinhan mä tuon lukenut, mutta en enää yhdistänyt, että kirjoitit juuri Sandrosta.

   Poista
 2. No voihan. Itse kävin lauantai aamupäivänä tuolla aamiaisella ja me kyllä ystävien kanssa tykättiin.

  -Susanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!