keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukonsertissa

Osallistuin tänään huikeaan Lumen valo -lauluyhtyeen Mysterium-joulukonserttiin Uspenskin katedraalissa. Liput olivat aika hintavat, mutta konsertti oli jokaisen euron arvoinen: niin kaunista laulua! Katedraali oli akustisesti sekä tunnelmaltaan juuri oikea paikka tällaiselle konsertille. Yhtye koostui kahdeksasta solistista, neljästä miehestä ja neljästä naisesta, ja heillä ei ollut erikseen säestystä.Mukava bonus oli ohjelmalehteen kootut lyhyet kertomukset jokaisesta esitetystä kappaleesta. Ne olivat itselleni pääosin tuntemattomia, joten oli kiva lukea mistä laulut ovat saaneet alkunsa. Monet kappaleista olivat satoja vuosia vanhoja.

Konsertin päätti Maa on niin kaunis, joka laulettiin yhteislauluna. Löysin sen myös Youtubesta Lumen valon esittämänä! Kuulostipas omakin ääneni paljon kauniimmalta kuin viime vuoden kauneimmissa joululauluissa. Jotain edistystä on siis tapahtunut! :)


Lumen valo esiintyy Uspenskin katedraalissa vielä neljä kertaa ensi viikolla ja konsertteihin on saatavilla lippuja www.lippu.fi -palvelusta. Konsertit löytää hakemalla Uspenskin katedraalin tapahtumat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!