perjantai 31. elokuuta 2012

Elämyksiä Huvilateltassa

Olin viime viikon perjantaina Huvilateltassa erään yrityksen kutsuvieraana Rodrigo y Gabrielan konsertissa. Paitsi etten tuntenut esiintyjää ollenkaan en myöskään ollut ikinä käynyt Huvilateltassa aikaisemmin. Nyt olen molempien fani!

Huvilateltta sijaitsee Tokoinlahden rannalla Hakaniemen vieressä. Miljöö oli oikein miellyttävä: teltassa oli istumapaikat ja joka puolelta oli hyvä näkymä lavalle. Huvilateltta oli tyylikkäämpi kuin olin kuvitellut ja ennen esitystä on mahdollisuus ostaa virvokkeita baarin puolelta. Akustiikkakin oli amatööri korviin oikein hyvä. Ensi vuonna täytyy olla skarppina, kun Helsingin juhlaviikkojen ohjelma julkaistaan, sillä näiden Huvilateltassa pidettävien konserttien liput ovat kuulemma todella kysyttyjä.

Meidän ryhmälle oli VIP-tarjoilut ennen esityksen alkua omassa telttarakennuksessa. Cateringfirmana Huvilateltassa toimi Mat Catering Helsinki, jonka salaatit olivat uskomattoman maukkaita. En ole ikinä syönyt parempaa mozzarellaa ja herkullisempaa seesamilohta. Vesi herahtaa kielelle kun vain muistelenkin niitä! Nettisivuilta selvisi, että heidän ruokiaan saa myös Kanniston leipomosta ja Anton & Antonista. Tämän nimen painan mieleeni!VIP-alue oli sisustettu kotoisan suloisesti.


Jälkkäriksi oli hurjan meheviä ja maistuvia kuppikakkuja. Tällaisia kun osaisi tehdä itsekin...

Vietimme hauskan ja herkullisen illan omassa teltassamme kunnes tuli aika pääesiintyjän nousta Huvilateltan lavalle. Odotukseni esityksestä eivät olleet kovin korkealla, sillä en tosiaan tuntenut bändiä ollenkaan. Harvoin tulee niin yllätetyksi kuin itse tässä konsertissa tulin. Rodrigo ja Gabriela ovat uskomattomia kitaravirtuooseja enkä olisi ikinä uskonut, että kitaramusiikki voi olla näin nautittavaa. Rytmi vei hyvin epäsuomalaiseen tapaan mukanaan koko Huvilateltan ja koko yleisö oli jossain sameassa fanihuumassa seistessään ja taputtaessaan viimeisten kappaleiden ajan. Tunnelma oli mieletön!
Tässä maistiainen Rodrigo y Gabrielan musiikista. Kiinnittäkää huomiota Gabrielan käsiin!


Hieno kokemus kaiken kaikkiaan. Ja ensi vuonna Huvilatelttaan mars!

3 kommenttia:

 1. Tykkäsin Rodrigo & Gabrielasta. Heti pistin kuulokkeet korville ja youtubista etsin parhaimmat biisit :) Juuri sellaista chipsimusiikkia, jossa on hyvä rytmi ja menojalka alkaa väkisinkin vipattaa.

  VastaaPoista
 2. Hurahdin täysin linkittämääsi meksikolaisten kitaristien biisiin. Ihan loistavaa meininkiä. Koskakohan esiintyvät seuraavaksi Suomessa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli aika uskomatonta soitantaa! Niitten Euroopan kiertue päättyi juuri Helsinkiin, joten ihan heti eivät varmaan uudestaan tule. Mutta niillä näyttää olevan aika kattavat nettisivut http://www.rodgab.com/ joten sieltä ehkä löytyy tietoa tulevista keikoista ja parin suunnitelmista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!