sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nippelitietohaaste

Sain Piikkipaatsamalta Pientä elämää -blogista nippelitietohaasteen, johon vastailen ilolla. Nämä ovat hauskoja. :)  

Lempinumero
Kun pitää valita jokin numero, valitsen yleensä jonkun parittoman numeron tai sellaisen, jossa on kolmonen. 13 on mulle enemmän onnen kuin epäonnen numero. 

Paras juoma
Tee! Ei tainnut tulla kenellekään yllätyksenä. :) Kuohuviini on myös hyvää. Sekään tuskin yllätti ketään! :)

Facebook vai Twitter
Loin innokkaana Twitter-tilin vuosi sitten, mutten tee sillä juurikaan mitään. Olin pettynyt sen toimintojen vähyyteen ja yksinkertaisuuteen. Samoin kävi syksyllä Google+:n kanssa. Nyt vasta olen hoksannut, että toimintaperiaate ja käyttötarkoitus on tietysti ihan erilainen kuin Facebookissa, joten toiminnotkin ovat erilaiset. Silti kun suurinosa ystävistäni ei ole näissä mukana, en ole päässyt oikein kiinni niihin. Olen joskus kyllä seurannut hauskoja hashtagejä Twitterissä, esimerkiksi kun Katleena Kortesuo oli valvojana abiristeilyllä, seurasin illan hulvattomia tapahtumia.

Intohimoni
Tämä on vaikea... Tärkeintä elämässä on mielestäni tehdä jotain, ihan mitä vaan, intohimolla. Jos arki on tasapaksua harmaata suorittamista, voi kysyä itseltään onko se sen arvoista. Itse saan voimaa leikkimielisestä sanailusta ja kiihkeistä keskusteluista, joten ehkä ne ovat intohimoni. Parasta. Niihin tosin tarjoutuu tilaisuuksia harmillisen harvoin.

Lahjojen antaminen vai saaminen
Ensimmäisenä lahjojen antaminen, koska se on huisin hauskaa, ja sitten saaminen. Rakastan yllätyslahjoja!

Mieleisin kuvio tai muoto
Pidän kaikista koristeellisista kuvioista ja köynnöksistä. Ostin juuri eteiseen ovimaton, joka on muuten yksivärinen, suklaanruskea, mutta jonka reunaa kiertää vaalea köynnöskuvio. Olen etsinyt sellaista monta vuotta, kunnes viimein löysin Anttilan kuvastosta etsimäni.

Paras päivä viikossa
Perjantai. Koko viikonloppu on edessä, mutta vielä saa tehdä vähän töitä! Pidän työstäni hyvin paljon, joten tykkään olla töissäkin. Silti on kivaa, kun illalla ei tarvitse stressata nukkumaanmenosta tai muistakaan arkiasioista. Olen ottanut töissä tavaksi järjestää perjantaisin keskeneräiset työni ja katsoa seuraavan viikon tapahtumat läpi. On ihana hankkiutua eroon kaikista lippulappusista ja epämääräisistä muistioista ja kirjata ne Outlookin tehtäviin ja järjestää ne kiireellisyyden mukaan. Samalla tyhjennän inboxini ja lähetetyt viestit ja lajittelen ne oikeisiin kansioihin aiheittensa mukaan. Lisäksi käyn seuraavan viikon kokoukset läpi, ilmoitan tulevat vieraat aulavahtimestarille sekä merkitsen tehtävälistaan mitä palavereja täytyy valmistella. Paitsi että tämä on hyvin puhdistavaa, on maanantaina ihana tulla töihin kun tietää heti mistä aloittaa. Pidän muutenkin asioiden suunnittelusta, joten seuraavan viikon töiden suunnittelu on ehkä lempitehtäväni töissä. (Älkää nyt käsittäkö väärin. Kyllä mä saan paljon aikaankin, vaikka suunnittelusta pidänkin!) :)

Lempikukka
Pidän liljoista paljon, mutta myös neilikoista ja tulppaaneista. Ja ruusutkin on kauniita. Yleisesti ottaen kukat on ihania ja niitä on vielä ihanempi saada. Turussa ostin usein torilta itselleni kukkia, mutta täällä Helsingissä en ole tehnyt sitä vielä kertaakaan. Tuossa Munkan puistotiellä on kyllä söpö kukkakioski...

Lähetän tämän haasteen eteenpäin Heidille Livet Salt -blogiin.

2 kommenttia:

  1. No tottakai 13 on sulle onnen numero, kun 13. marraskuuta 25 vuotta sitten sait pikkusiskon! :D

    VastaaPoista
  2. No, tottakai!!! Luonnollisesti! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!