torstai 22. syyskuuta 2011

Kauniita maisemia aurinkorannikolla

Viimeisenä lomapäivänä lähdimme käymään pienessä kylässä, Mijaksessa, joka sijaitsi Fuengirolan kohdalla vähän matkan päässä rannasta. Maisemat olivat jälleen kauniita ja taivas oli sinistäkin sinisempi.


Tässä kuva kylästä. Mijas ei turhaan kuulu aurinkorannikon valkoisiin kyliin, sillä kaikki talot siellä olivat tosiaan valkoisia.


Kylä on kuulemma yksi kauneimmista kylistä aurinkorannikolla. Sinänsä siellä ei ole juurikaan erityisiä nähtävyyksiä, mutta kylä itsessään on käymisen arvoinen paikka. Kapeat kujat, kauniit maisemat ja vanhojen muurien osat luovat hauskan ajattoman tunnelman.

Myös kylän kasvillisuus ja läheinen maisemareitti ovat kiertämisen arvoisia. Osa puiston trooppisista puista on peräisin Etelä-Amerikasta ja Kiinasta.


Miksei mun muratti ikkunalaudalla menestynyt näin?Kun oltiin tunnin verran kierrelty kylää suorassa auringonpaisteessa, kaivattiin jo jotain viilennystä. Ostimme mehujäät pienestä baarista. Ilokseni löysimme sieltä tällaisia kuorestaan puristettavia cola-mehujäitä, joita olen viimeksi syönyt lapsena. :)

Blast from the past

2 kommenttia:

  1. Kaunista!!Ihanaa viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Me patikoitiin yhden teräsvaarin johdolla Mijakseen viime keväänä. Matkan varrella sai ähellyksen lomassa ihailla niin ihania näkymiä vuorelta merelle, että voi kun ne saisi liimattua silmäluomien sisäpuolelle ja voisi katsella niitä sitten synkimpinä marraskuun hetkinä... Millaisia taloja siellä lähmepänä itse kylää olikaan! Ei tarvittaisi kuin se lottovoitto ja muutettaisiin sinne.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!