keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Sain ihanalta kreikasta ruskeana palanneelta Absolutely Whitelta blogitunnustuksen.


Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta (Kiitos Absolutely White!), vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin: 
 
1. Suosikkiväri: Sininen ja ruskea
2. Suosikkieläin: Siili
3. Suosikkinumero:13
4. Suosikki alkoholiton juoma: Novelle Plus Sinkki + E
5. Facebook vai Twitter? FB, Twitterin ominaisuudet on paljon rajoittuneemmat.
6. Intohimosi: Kodin laittaminen, askarteleminen ja bloggaaminen.
7. Saada vai antaa lahja? Molemmat. :) Lahjoja on ihana antaa, mutta olen 
edelleen lapsellisen innostunut myös saadessani lahjoja! :D
8. Suosikkikuvio: Tähti
9. Suosikkiviikonpäivä: Perjantai
10. Suosikkikukka: Lilja

Jaan tämän tunnustuksen näille ihanille blogeille:
 
Ellin Aina Ilona -blogikirjoituksesta "Niin miten löysitkään tänne?" innostuneena tutkin pitkästä aikaa hiukan tilastotietoa teistä lukijoistani. Blogiini ei ole löydetty läheskään yhtä hauskoilla hakusanoilla kuin Ellin blogiin, mutta kyllä sieltäkin jotain kummallisuuksia löytyy. Ylivoimaisesti eniten blogiini päädytään Absolutely Whiten blogin kautta. Käytän ilmeisesti törkeästi hyväkseni AW:n blogin suosiota. :D Lisäksi hakusanoilla petran maailma on löydetty tänne 211 kertaa, petranmaailma 51 kertaa ja kivoijutui 30 kertaa koko olemassaolonsa aikana. Nämä nyt on aika luonnollisia havaintoja, kun tuo osoite on vaikea muistaa kokonaisuudessaan, joten googlen avulla löytyy helposti. Aloittaessani bloggaamisen minulla oli päällä sellainen asetus, ettei hakukoneista löydy blogiani, mutta poistin sen aika pian. 

Myös Gdansk on kerännyt hakusanamainintoja. Reissuun lähtevät ovat varmaan käyneet katsomassa matkavinkkejä. Mutta nyt päästään siihen omituiseen kohtaan: blogiini on löydetty myös hakusanoilla intiaanivaatteet, kaikilla pitäisi olla äänioikeus sekä KUMISAAPPAAT! Milloin mä olen kirjoittanut mitään kumisaappaista??? Neljä kertaa on haettu hakusanalla kumisaappaat ja päädytty mun blogiin. Ovat varmaan olleet pettyneitä kävijöitä, kun ei olekaan löytynyt syvällistä analyysiä eri kumisaappaiden ominaisuuksista. :D

Mielenkiintoinen tieto on myös se, että blogini suosituin kuukausi tähän mennessä on ollut viime kesäkuu, jolloin blogissani vierailtiin yhteensä 1394 kertaa. Vau! Pistää hiljaiseksi tuollainen määrä lukijoita.

5 kommenttia:

 1. Hih! Ihania nuo hakusanat...pitäisi varmaan katsoa omankin blogin osalta, että millä sanoilla sinne päädytään. Tuo suosikkieläimesi on muuten aika mainio!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihana tunnustus! :)

  Hihi, hakusanoista tosiaan saa välillä hyvät naurut; omasta listastani löytyy mm. "lihonut" ja "pilalla kynnet" :D

  VastaaPoista
 3. KIITOS!!!Hyvää tätä päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 4. kiitos ihanasta tunnustuksesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!