keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Sain ihkaensimmäisen tunnustuksen blogilleni Absolutely Whitelta - hurjan iso kiitos! 


Tähän tunnustukseen kuuluu se, että kerron seitsemän asiaa itsestäni. Absolutely White suoritti tehtävän valokuvien avulla, mutta itse pidän enemmän sanoista. :) Teen tästä entistä haastavampaa ja yritän keksiä seitsemän asiaa, jotka eivät vielä ole tulleet ilmi aiemmissa blogikirjoituksissani.
 1. Lempisarjani on Supernatural. En pysty katsomaan kauhuelokuvia, mutta tunnen silti kieroutunutta kiinnostusta niitä kohtaan. Olen katsonut Salaisten kansioiden uusintoja todistaakseni itselleni miten naurettavia erikoistehosteet siinä ovat. Kuudennesta aistista olen nähnyt lukuisia painajaisia. Silti se on pakko katsoa aina uudestaan.
 2. Nukun neljän tyynyn kanssa ja niistä kaksi on jättityynyjä. Kyllä, sängyssäni on yleensä aika ahdasta.
 3. Haluaisin hankkia lemmikiksi afrikkalaisen kääpiösiilin, mutta tähän elämäntilanteeseen se ei sopisi. Se joutuisi olemaan liikaa yksin.
 4. Inhokkikotityöni on imurointi. Hyvänä kakkosena tulee silittäminen.
 5. Lempikotityöni on tiskaus (jos järjestelemistä ja kaappien siivousta ei lasketa).
 6. Minulla on kolme kummilasta: 7-vuotias poika, joka tietää uskomattoman paljon eri kivilajeista; pian 3-vuotias poika, joka vaatii Mauri Kunnaksen suuren unikirjan lukemista uudestaan ja uudestaan (onneksi isi taitaa osata sen jo ulkoa); ja 1,5-vuotias tytöntyllerö, jolla on jo selviä rinsessataipumuksia.
 7. Olen aktiivisimmillani ja terävimmilläni klo 21-01 välisenä aikana.
Lähetän tämän tunnustuksen eteenpäin Heidille Livet salt -blogiin.

5 kommenttia:

 1. Ihanat tunnustukset! Tuli mulle ainakin ihan uutta tietoa. :-)

  VastaaPoista
 2. kiitos tunnustuksesta :) vastailen mielelläni.

  VastaaPoista
 3. Tulihan sielä uusiakin tunnustuksia.. mm. tuo 4 tyynyn kanssa nukkuminen :) Onko ne kaikki tarkotettu pään alle.. vai osa selän taakse tai mahan alle.. tai jalkojen alle? :))

  VastaaPoista
 4. Mä oon niin samaa mieltä. Imurointi on pepusta;)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!