keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lukunurkkaus

Minun on pitänyt esitellä teille oma lukunurkkaukseni siitä asti kun sain idean siihen jostakin blogista. Luen kyllä kirjoja eniten sängyssä, mutta välillä on mukava lukea myös nojatuolissa, varsinkin jos lukee tunteja. Omistan kaksi 22-vuotta vanhaa harmaata nojatuolia, joista toinen on makuuhuoneessani ja tämä toinen olohuoneessa. Niiden jouset eivät enää ole yhteistyökykyisiä, mutta pehmusteet sitäkin pehmeämpiä. Korkea jakkara toimii monikäyttöisesti pikkupöytänä teekupille ja Ikean lamppu valaisee sopivasti. Jos tulee yllättäen kylmä, voi vetäistä selkänojalla olevan villaisen torkkupeiton ympärilleen. Oikein kotoisaa!



Viime viikkoina lukunurkkauksessa on luettu mm. Helmi Kekkosen Valintaa sekä Geraldine Brooksin Kirjan kansaa. Molemmat olivat oikein hyviä, mielenkiintoisia ja kauniita kirjoja. Ensimmäinen kertoo erään perheen tarinan ja äidin suuren salaisuuden. Jälkimmäinen kertoo satoja vuosia vanhan juutalaisten pyhän kirjoituksen tarinan ja (fiktiivisen) huikean matkan nykypäivään. Seuraavaksi nojatuolini pehmentää Riku Korhosen Hyvästi tytöt -kirjan lukemista. Se on nimittäin seuraava lukupiirikirjamme.

1 kommentti:

  1. Voi ihania juttuja löytyy sun lukunurkkauksesta! Tosi mukavan ja inspiroivan näköinen paikka uppoutua hyvään kirjaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!