torstai 15. marraskuuta 2012

Tunnustus

Sain blogosfääri-ystävältäni Petra Pauliinalta Sininen Huvimaja -blogista tunnustuksen! Kiitos paljon! :)

Tunnustuksen ohjeet:
1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)



Vastustan tuon neljännen kohdan "vain"-sanaa. Post it -lappuja ei missään nimessä saa väheksyä! Itse en pärjäisi ilman. En käytä ollenkaan muistilehtiöitä kokousmuistiinpanoihin vaan kirjoitan kaikki muistettavat asiat post it -lapuille, joilta siirrän tehtävät Outlookin tehtävälistaan. Käytän muuten tosi harvoin tavallisia keltaisia lappusia. Yleensä sinisiä, mutta tällä hetkellä vihreitä tietokoneen muotoisia lappusia. Voi melkein kuvitella, että asiat siirtyvät lappusilta suoraan tietokoneelle...

Jaan tämän tunnustuksen tällä kertaa eteenpäin seuraaville ihanille blogeille, joita kaikkia yhdistää loistava huumorintaju:
 

3 kommenttia:

  1. Kokousmuistiinpanot post it -lapuille! Apua! :D Kyllä mäkin post it -lappuja käytän, mutta oon todennu, että just niissä tylsissä keltasissa on paras liima ja ne saa vaikka tietokoneen näyttöön pysymään (yleensä liimaan kyllä työpöytään). Ennen käytin värikkäitä, mut ne aina vaan tippu ja liikku pöydällä. Aidot post it -laput on vaan parhaita!

    T: Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele kommentista! Mä en ole huomannut eroa liimojen välillä, mutta mä en myöskään yleensä liimaa niitä mihinkään. Yleensä pidän ne siinä post it -pinkassa ja heitän aika pian pois, kun olen siirtänyt muistiinpanon sähköiseen muotoon. :) Enpäs ole tullut aikaisemmin pohtineeksi näin tarkkaan post it -käyttäytymistäni... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!