maanantai 14. toukokuuta 2012

7 randomia faktaa

Sain Piikkipaatsamalta Pientä elämää -blogista haasteen kertoa 7 randomia faktaa itsestäni. Kiitos Piikkipaatsamalle - tässä tulee vastaukseni! Vaikeutan haastetta itselleni yrittäen kertoa 7 uutta faktaa itsestäni, sellaisia siis, joita en aikaisemmin ole blogissa jakanut. Tämä tulee olemaan vaikeaa...

1. Aloitan usein aamupalan syömällä pienen palan suklaata.

2. En ikinä heitä lukemattomia lehtiä pois. Vähintäänkin selaan ne läpi, mutta kaiken mielenkiintoisen luen. Ja aikaisemmin taisin kertoakin, että sen jälkeen kun lopetin neljän tunnin päivittäisen junassa istumisen, lehtitelineeni on ajoittain ollut räjähtämispisteessä. Helsingin Sanomat lisäsi ahdinkoani viime viikon ajaksi lahjoittamalla minulle viikon Hesarit, kun normaaliin tilaukseeni kuuluu vain viikonlopun Hesarit. Olen ollut helisemässä koko viikon, kun joka päivä tulee kokonainen lehti uutta luettavaa. Kiitos vaan. (Olisihan siinä ollut myös mahdollisuus kieltäytyä tästä lahjasta, mutta kun ILMAISEKSI SAI!)

3. Rakkain kotipaitani on Metallican fanipaita, joka on vähintään 17 vuotta vanha (muistan pitäneeni sitä kuudennella luokalla). Paita on ollut joskus musta, mutta nykyään lähinnä tummanharmaa. Kangas on tukevaa puuvillaa eikä siinä ole yhden yhtä reikää, vaikka paita on ollut aktiivisessa käytössä näin monta vuotta.

4. Minulla on ollut hiusmurtuma oikeassa päkiässä ja sen paraneminen kesti monta vuotta. Sitten saatoin taas käyttää korkkareita ja olenkin ottanut ilosta kaiken irti.

5. Pidän Leena Airikkalan taiteesta. Omistan yhden hänen tauluistaan ja muutamia julisteita.

6. Olen allerginen mm. koivun siitepölylle sekä niin monelle muulle siitepölylle, etten osaa luetella niitä ulkoa.

7. Haluaisin oppia tekemään kaalikääryleitä.

Onnistuinko kertomaan uusia asioita?

Välitän tämän haasteen eteenpäin Aatteiselle, joka on opiskelukaverini Turun ajoilta. Hänen blogissaan pääsee ihanalla tavalla kurkistamaan tutkijan elämään.

2 kommenttia:

  1. No herttinen, tässäpä haaste! Millainen menetelmä sulla oli tässä satunnaisvalinnassa? Heh!

    VastaaPoista
  2. No kuule, täysin mieleentulomenetelmä! :D Mietin näitä muutaman päivän, kun oli aika vaikea enää keksiä seitsemää asiaa, joista en mielestäni ollut aikaisemmin kirjoittanut blogiin. Yksi ajatus tuli mieleen ratikassa istuessa, toinen kuntopyörää polkiessa. Eli hyvinkin random.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!