maanantai 11. lokakuuta 2010

Tuotesijoittelua

Kirjoitan tätä sateen ropistessa ikkunoihin - ihanassa syystunnelmassa siis!

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että itsensä hemmottelu on silloin tällöin paikallaan. Loistavaa arkipäivän ja juhlapäivänkin hemmottelua ovat hyväntuoksuiset ja tehokkaat kauneustuotteet ja tässä blogikirjoituksessa esittelen teille omat lempparini. Loppuosa tekstistä sisältää siis paljon tuotesijoittelua, joka ei ole edes hienovaraista! :)

Body Shopin erituoksuiset vartalovoiteet ovat aivan ihania! Ostin muutama vuosi sitten mango body butterin lahjaksi ystävälleni, mutta kävikin niin, että purkki houkutteli ja otin tuotteen omaan käyttööni. Sen jälkeen olen käyttänyt myös mustikan tuoksuista voidetta, joka tuoksuu ihanasti alkusyksylle ja mustikkametsälle. Samaan sarjaan kuuluu myös vartalonkuorinta-aineita, joista vadelman tuoksuista sain kerran syntymäpäivälahjaksi. Koostumukseltaan ja tuoksultaan kuorinta-aine oli aivan kuin vadelmamarmeladia!

Ahavan Dermud-merkkinen jalkavoide on tuote, josta keksin tämän blogikirjoituksen aiheen. Levitin sitä yhtenä iltana varpaisiini, kun tulin ajatelleeksi sitä, mikä sääli on, että niin moni ihminen on tietämätön tästä tuotteesta, joka on niin tehokas ja hyväntuntuinen. Itsekin löysin sen sattumalta näytepakkauksen avulla. En olisi todennäköisesti ikinä tullut itse ostaneeksi tätä voidetta, jonka hinta liikkuu siinä 25 euron hujakoilla. Putkilo on riittoisa ja jokaisen euron arvoinen!


Tigin Bed Headin Brunette Goddess -shampoohon ja hoitoaineeseen minut tutustutti opiskeluaikana ystäväni Linda, joka myös käytti näitä silloin. Rakastuin näihin tehokkaisiin tuotteisiin heti! Meni kuukausia ennen kuin pääsin yli houkutuksesta laittaa näitä suklaavanukkaalle tuoksuvia tuotteita hiusten sijaan suuhuni. Tuo 39 euroa maksava 750 ml pullojen setti riittää muuten ainakin omassa käytössäni vuodeksi, joten kerrankin on hyvin edullisesti hinnoiteltu Tigin tuote!
Tämä Lancomen kasvojen kuorinta-aine on todellista ylellisyyttä ja jättää ihanan tunteen kasvoille. Hinta on kuitenkin sen verran makea, että toistaiseksi olen tyytynyt vain joka toisella vierailulla pihistämään pikkiriikkisen tipan äitini putkilosta. Vastustan ehdottomasti hänen väitettään, että olin muka käyttänyt viimeksi koko putkilon ennen kuin hän ehti käyttää koko kuorinta-ainetta. Hän ostikin minulle tuliaiseksi joltakin ulkomaanmatkalta oman putkilon. Vihjeeksi kenties... :D

Meikeissä tämän hetkinen suosikkini on  Make up Storen Cover all mix, jonka avulla voi peittää tummat silmänaluset huonosti nukutun yön jälkeen ja punoittavat näpyt suklaan syönnin jälkeen. Tähän loistavaan tuotteeseen tutustuin Make up Storen meikkikurssilla, jonka sain viimeksi opiskelukavereiltani synttärilahjaksi. Kurssin jälkeen sai valita 60 eurolla tuotteita mukaan ja tämä oli yksi valitsemistani tuotteista.

Parhaat ja luotettavimmat suositukset tulevat yleensä ystäviltä. Mitä pienen mainoksen ansaitsevia suositeltavia tuotteita sinä olet löytänyt?

Mukavia hemmotteluhetkiä kaikille!

10 kommenttia:

  1. Kiitos Petra, kun kerrot upeiden hiustesi salaisuuksia! Sinulla on tukka kuin nykyisellä pääministerillä, jota aina välillä hätkähtää (takaapäin kuvattuna), että mikäs mallityttö se tonne pönkeiden poliitikkojen sekaan on eksynyt.

    Mä olen tällä hetkellä innostunut luonnonkosmetiikasta, jossa tuoksutkin tekevät sen hemmottelufiiliksen. Esim. Weledan ruusuvartalovoide on niin hyvää, että sitä ei edes tarvitse joka päivä laittaa. Pullo tosin ei ole yhtä elegantti kuin Lancômella. Luonnonkosmetiikassa on myös kivaa, kun ymmärtää, mitä se sisältää. Googlaa vain latinankieliset sanat, ja heti tajuaa, esim. että avocado- ja aprikoosiöljyä - siis täti-ikäsiten kauneusvitamiineja e:tä ja c:tä!

    VastaaPoista
  2. Muistelen, että olen joskus katsellut noita Weledan tuotteita ja miettinyt, että onkohan ne hyviä. Kiitos suosituksesta, täytyykin joku kerta kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Pitää vielä lisätä, että aivan loistava nimi tuo Brunette Goddess! Voiko kukaan ruskeatukkainen tuota vastustaa ; )

    VastaaPoista
  4. Mäkin käytän tuota Brunette Goddessiä...parin muun shampoon lisäksi, koska vaihteluahan pitää olla. ;-) Muiden tuotteiden osalta olen joutunut siirtymään melkein hajusteettomiin vaihtoehtoihin, kun nuo hajulliset eivät oikein sovi "herkistyneelle" nenälleni ja iholleni.

    VastaaPoista
  5. Siis munhan on ihan pakko testaa ainakin tuota vartalovoidetta, jalkarasvaa ja Cover all mixia! Erinomaisia vinkkejä - kiitos:)

    VastaaPoista
  6. Nimi jäi edellisestä..

    VastaaPoista
  7. oi kivoja vinkkejä.... täytynee katsoa saako omaan blogiin omat suosikit laitettua :) mutta siis tuotteisiin. Olen käyttänyt tuota Body shopin mustikka varatlovoidetta yhtenä kesänä ja kun haistan sitä tulee sen kesän muistot mieleen. Mulla on sellainen tapa ostaa uusi suihkusaippua esimerkiksi reissuihin jotta siitä tuoksusta muistaa reissun ja sen muistot. Mutta siis mustikasta tulee paljon muistoja mieleen.
    Mä oon ihan koukussa moniin Tigin tuotteisiin...useimmat tuotteet kiharoille hiuksille (miksiköhän?) mutta ne on vaan niin hyviä. Tuota cover aal mixiä olen miettinyt monet kerrat mutta en ole sen mielestäni kalliin hinnan vuoksi sitä ostaa....tarvinee seuraavaksi miettiä tilanne uudelleen.

    VastaaPoista
  8. Heidi, musta tuo idea ostaa reissuun uusi tuoksusuihkusaippua on ihan loistava! Mun muisti pelaa myös tuoksujen avulla ja tutusta tuoksusta tulee mieleen ihania muistoja.

    Cover all mixistä: hinta on tosiaan aika makea. Yleensä nuo tuotteet on kuitenkin aika riittoisia. Käytin lukioaikana Joe Blascon vastaavaa, joka kesti käytössä vaikka kuinka kauan.

    VastaaPoista
  9. Wautsi mitä tuotteita sä käytätkään :)

    Mun pitääkin kokeilla tota tigin brunettia.. sopiikohan se mulle, vaik onkin tummemmat hiukset. Tigejä on kehuttu ihan paljon, mutta en ole raaskinut ostaa.. nyt tosin taitaa olla kokeilussa suoristava muotoilutuote.

    Lancomen kuorinta on kanssa hyvä, eihän sulle kuitenkaan jää siitä kiristävää tunnetta kasvoille? :)

    Ja jee, olet siis alkanut käyttämään jalkavoidetta :)

    VastaaPoista
  10. Tuosta Lancomen kuorinnasta jää mulle ihanan puhdas olo kasvoille, ei ollenkaan kiristävä. Tosin käytänkin sitä siis tosi harvoin eikä iho rasitu niin. Jalkavoiteesta täytyy todeta, että edelleen käytän sitä ihan liian harvoin, sillä vaikka tuote on ihana, niin silti en tykkää rasvasista jaloista. :) Mutta parempi harvoin kuin ei milloinkaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!