sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Hirrrveä Halloween!

Pääsinpäs järjestämään piristystä omaani ja ystävieni syksyihin lauantaisilla Halloween-juhlillani!

Paitsi että itse juhlat olivat menestys ja riemullinen tapahtuma, nautin myös kovasti juhlien järjestelyistä. Käytin paljon aikaa juhlatilan sisustuksen suunnitteluun sekä hankin osan rekvisiitasta uutena ja osan askartelin itse.

Järjestin juhlat kerrostalomme kellarikerroksessa olevassa kerhohuonessa ja vieraat ohjattiin tulemaan paikalle pitkiä aavemaisia käytäviä pitkin. Käytävien seinille oli kiinnitetty 26 lepakkoa, joita seuraamalla löysi perille. Muutamalla vieraalla meinasi loppua usko kesken, mutta kukaan ei tainnut eksyä loputtomille käytäville... Lepakot leikkasin ihan tavallisesta mustasta pahvista netistä löytämäni kaavan avulla. Ne erottuivat hyvin valkoisesta seinästä.

Näiden juhlien suunnittelu alkoi jo viime vuoden Halloweenin jälkeen, kun päätin seuraavana vuonna järjestää isot Halloween-pirskeet. Ajatus lähti varmaankin siitä, etten ole itse ikinä ollut sellaisissa oikeissa Halloween-juhlissa, joissa ihmiset olisivat pukeutuneet karmiviin Halloween-asuihin. Näissä juhlissa pukeutuminen oli pakollista ja moni olikin panostanut asuunsa oikein kunnolla. Onnekseni omaan paljon ystäviä, jotka lähtivät mielellään leikkiin mukaan! Itse esitin spider ladyä, mutta mukana oli jos jonkinsortin noitaa, pirua, pimeyden valtiatarta, poison ivya, draculaa ja cleopatraa. Yhteensä meitä oli 19. Hirvittävät rooliasut toimivat jo itsessään rekvisiittana ja tunnelman luojana!

Oheinen kuva eteisestä on otettu salamalla eli kauhujen kammiossa ei oikeasti ollut näin valoisaa. Väreinä sisustuksessa oli käytetty mustaa ja oranssia. Oviaukossa roikkui vanha rikkinäinen kangas ja sopiviin paikkoihin oli aseteltu hämähäkinseittiä (ei oikeaa kuitenkaan). Suurin osa valkoisista seinistä oli peitelty jätesäkeillä ja tässä projektissa olikin melkoinen teippaaminen! Apuna juhlien järjestelyissä ja jälkien siivoamisessa minulla oli muutama ystävä ja siskoni - heidän työpanoksensa oli korvaamaton, sillä esimerkiksi jätesäkkejä en kyllä olisi yksin saanut ripustettua. Lopputulos oli kuitenkin vaivan arvoinen!

Pientä suolaista ja makeaa purtavaa oli katettu tupapöydälle, jota vartioivat seinältä kolme pääkalloa. Niistä huolimatta lohi-, feta-, tomaatti- ja briejuustoleivät tekivät kauppansa. Tarjolla oli myös dippivihanneksia, sipsejä, suklaisia silmämunia, popcornia (hiiren aivoja) ja voitaikinasta + paprikasta muotoiltuja sormia.


Tästä luurangosta tuli mainion näköinen. Tulostin tämän kaavat niin ikään internetistä ja leikkasin ne valkoiselta paperilta. Sen jälkeen teippasin ne järjestykseen mustalle jätesäkille, joilla oli muutenkin päällystetty kaikki seinät.

Isoja hämähäkkejä sekä muita pienempiä sekalaisia ötököitä oli ripoteltu ympäriinsä yllättäviin ja vähän ilmeisempiinkin paikkoihin. Vessassa oli puolestaan kaksi pyyhettä, joista toinen oli tarkoitettu puhtaille ja toinen verisille käsille.


Juomatarjoiluna oli veristä boolia, jossa oli käden muotoon jäädytetty iso jääpala (muovikäsine oli täytetty vedellä ja jäädytetty).

Kuvia upeista puvuista juhlissani löytyy facebook-profiilini kuvista. Ystäväni, käykää katsomassa!

Seuraavaksi voikin sitten alkaa suunnittelemaan joulua... On ihanaa, kun on jotain mitä odottaa! :)

5 kommenttia:

 1. Koristelut oli upeat ja näytti todella hienoilta siinä hämärässä valaistuksessa :)

  VastaaPoista
 2. Koristelut ja puvut näyttivät tosi hienoilta kuvissa. Olit nähnyt aivan älyttömän paljon vaivaa./Petra

  VastaaPoista
 3. Kattelin FB:stäkin kuvia ja upeelta näytti. :) Harmi kun en päässy! Oli sitten kolmet halloween-bileet päällekäin. ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näköiset yksityiskohdat, tarjottavineen kaikkineen.. olet kyllä luotu tuohon juhlien järjestelyyn ja organisointiin!

  Ja tykkäsin sun asusta, se oli todella hieno, vyö varsinkin :)

  Hauskoja kuvia facebuukissa, pääsin ihan tunnelmaan <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista! :) Olin kyllä itsekin tosi tyytyväinen koristelujen lopputulokseen. Olihan siinä puuhaa, mutta lopputulos kyllä palkitsi hyvin. Ei näitä vastaavia suuritöisiä juhlia huvikseen ihan joka kuukausi järjestäisi, joten seuraavia saatte odottaa ainakin ensi kesään... :D Ideakin on jo valmiina!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!